reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
no wiadomo że jak się już pojedzie do PL to wszystkie kąty trzeba zwiedzić ale dla mnie dwa tygodnie to już max.potem już chcę wracać:tak: nie ma to jak u siebie;-)

Hej babeczki
Moja mala tez wlasnie zasnela, dzisiaj troszke szybciej nam poszlo usypianie:)
A ja caly dzien chodze jakas skolowana, glowa mnie boli i nic mi sie nie chce, nie wiem czy to ten @ czy ta pogoda ehhh musze wkoncu tez gdzies z domu sie wyrwac bo juz od 3 tygodni tylka z domu nie ruszam moze przez to taka chodze rozbita a i malej tez sie chyba juz domek znudzil bo nic jej nie pasuje, nawet znudzial sie tatusiem jej do tej pory najlepsza zabawka....
Krycha jesli chodzi o MC to zaraz sie zapytam mojego K wiem ze kiedys ja mial takze moze cos wie....
Sylcia to Ty na dlugo sie zapuszczasz w ta zimowa pore do Polski:) Nadinka moze pierwszy raz snieg zobaczy:)
Madziakowalik mam nadzieje ze juz niedlugo cos zacznie sie ruszac i malenstwo bedzie na swiecie lada chwile:) Trzymam kciuki!!!!!

mnie tez dzis caly dzien glowa bolii slabo mii zle sie czuje ;/
Noo jade na dluzej bo musze do radzionkowa do zor do kielc jechac

mam troszke do zwiedzania ale po tych 3 tyg zawsze sie ciesze ze wracam do siebie :))
Noo a Nadinke bede na sankach wozic :))

Gosiulka to i tak długo w domu wytrzymałaś:szok: ja jak przez jeden dzień nigdzie nie wyjdę to już się źle czuję i zaraz następnego dnia muszę się gdzieś ruszyć choćby na chwilę i bez względu na pogodę:blink:

krycha przysla ci papiery do domku na odnowienie MC:)
powinni tak troche przed uplywem daty ale to roznie bywa:)
dobra ja uciekam....jade z Werka i jej malym do szpitala bo on ma biegunke,wymioty i goraczke....wrrrrr.......bylismy u Gp ale niestety nie jest lepiej.....ech.....trudno.....musze jej pomoc bo nie gadaja po angielsku:(:(:( pewno w nocy zjawie sie z powrotem....
dobrej nocki......

reklama
Krycha i Drozdusia ja również dziękuję za miło spędzone popołudnie i dzięki że mnie odwiedziłyście. Krycha co do kart to oni na ok mc przed wygaśnięciem przysłali nam papiery na kontynuację. A mój dopiero teraz padł:eek:

Do góry