Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

! Młoda nawet nie płakała za bardzo, tylko przy podaniu szczepionek, a potem już szlalała jak zawsze hehehehe... 

;-))??
na całe szczęście jednak w końcu zasnęła no i mam chwilkę tylko dla siebie ;-) dziecie me kolejne zostalo poczete 15listopada hihihiih w dzien chrztu mojej Juli to znaczy z nocki na dzien hihihihi bo wiesz po spowiedzi trza bylo po bozemu no i bylo po bozemu!!! hihihih a tak w ogole to planowalismy sie zaczac starac po nowym roku, bo moj byl nie do konca zdecydowany ale chetny hihiih i tak wyszlo ze sie juz wystaralismy bez starania hihiihih

!!! No i dzięki temu mamy nowiuteńką "ciężaróweczkę" w swoim gronie
fajursko!!!!
Gadac to tez nie chce, a lobuz to tez cos mi sie wydaje ze sie zaczyna robic i nerwus w dodatku przez co krzyczec i piszczec zaczyna uff....czasem to naprawde mozna wyjsc z siebie chociaz przyznam ze dzieci a w szczegolnosci Ariel sie nim duzo zajmuje wiec czasem go po prostu na gore do niegow ynosze i tam sie razem bawia. Bo tak samemu przez caly dzien to by wykorkowac szlo...