reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

DZIEWCZYNY :-( NA SKANIE JUŻ DZIDZI NIE BYŁO:-(AŻ MI SIĘ NIE CHCE PISAĆ O TYM TAK MI PRZYKRO:-(WYRYCZAŁYŚMY SIĘ JUŻ DOSYĆ :-(ALE TAK TO JEST TE CO POWINNY NIE MIEĆ MAJĄ A TYM CO NAPRAWDE ZALEŻY TO WŁAŚNIE:szok: JAK TO JEST TAKIE NIEODPOWIEDZIALNE KTÓRE BYLE W CIĄŻY A POTEM DZIECI SAME SIĘ CHOWAJĄ BO RODZICE MAJĄ TO GDZIEŚ A LBO ROLA MATKOWANIA IM SIĘ NUDZI RODZĄ BEZ PROBLEMÓW :szok:JAKIE TO:szok: NIESPRAWIEDLIWE!!!!!!!!

Strasznie mi przykro :hmm::hmm::hmm:... Nie wiem co mam napisać... Zgadzam się z Tobą w 100% Martuana, życie nie jest sprawiedliwe :-(! Dobrze, że Gosia ma Ciebie!!! Ty Ją najlepiej zrozumiesz no i jesteś najbliższą osobą... Ale przekaż, proszę, uściski od nas, co? (*)

Aine, no trochę czytania Cię czeka, chociaż ostatnio się tu ciszej zrobiło, ale to pewnie przez święta :sorry:! Zaglądaj częściej to nie będziesz miała takich zaległości heh, a Twoje fotki podobają mi się, podpatruje sobie na nk ;-)

reklama
Martuana bardzo bardzo mi przykro :-:)-:)-:)-( wcale wam sie nie dziwie ze placzecie, mi samej lzy lece ciurkiem z takiej przykrej wiadomosci:-:)-( i zgadzam sie z Toba ze zycie takie niesprawiedliwe:-( my tez jutro idziemy do tej tesciowej znajomej irlandki, biadaczka wporzadku babka z niej, juz 4 lata po slubie i dopiero udalo jej sie zajsc w ciaze, juz jest w 25 tyg, ale od samego poczatku tez miala krwawienia, okazalo sie ze lozysko ma nisko bardzo a do tego jeszcze sie urywa, takze NIC nie moze robic, tzn nawet herbaty lezy caly czas ..... zobaczymy ja jutro , ale tez podobno jesli tylko cokolwiek zrobi to odrazu krwawi!!! ehhhh
Usciskaj siostre mocno mocno mocno!!!!!!! Naprawde bardzo mi przykro:(:(:(

Mamo Martysi przykro mi bardzo....tym bardziej Cie rozumiem bo 3 razy prze to niestety przechodzilam:(trzymaj sie

Aine co Ty opowiadasz,ze nie zdazysz przeczytac??????????toz tu ostatnio puchy sa jak nie wiem.....

NO A JA CZEKAM NA MOJEGO MENA I W WIR KUPOWANIA CHCEMY SIĘ DAĆ WCIĄGNĄĆ:tak::tak:MOŻE CHYMOREK MI DOPISZE LEPSZY:-( A NA RAZIE KOŃCZY MI SIĘ MIĘSKO W PIEKARNICZKU:tak:

co do juterka to mam nadzieje,ze justyna twoja propozycja nadal aktualna ??
ciesze sie na to nasze spotkanko jak nie wiem :))))

oczywiscie ze aktualna tam jest na 10:30 ale my o 9:30 musimy po Ciebie byc bo musze jeszcze Bartosza do pracy zawiesc :) pasuje CI ?? :):):)

Justysia, moje ogromne gratulacje:):):)

dzieki sliczne :):):)

Martus usciskaj siorke mocno mocno... strasznie mi przykro a myslalam ze bedziemy razem rodzily i tak sie na to cieszylam :(
strasznie to niesprawiedliwe :( :no::no::no:

martuana współczuję twojej siostrze:-(

udanych zakupów :tak::tak: i ja się wybieram ale po spożywkę tylko:confused2:żadne szaleństwo:confused2:

aga wygrzej gnaty żebyście z verką dotarły jutro:tak:

aine kopę lat tu nie zaglądałaś a foty robisz rewelacyjne:tak::tak: , podobał mi się most w nocy:tak::tak: a co u dublinianek słychać spotykacie się?

reklama
Do góry