reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
heja :)
krycha gratuluje :) mamy prawdziwy babyboooom :)
bozenka domi ma urodzinki dopiero za 2 tygodnie :)))ale juz nie moze sie doczekac...i co chwile pyta ile jeszcze dni zostalo(nawet mu specjalny kalendarz zrobilam :) )
kurcze jaka cisza w domu,maciej wkoncu do pracy pojechal...wkoncu bo juz go w domu normalnie nosilo :) ten czlowiek nie potradi dluzej niz tydzien usiedziec na urlopie heheh
aaaa zapomnialam sie pochwalic,ze adzie w swieta wyszedl zabek :)
pozdrawiam :)

heja :)
krycha gratuluje :) mamy prawdziwy babyboooom :)
bozenka domi ma urodzinki dopiero za 2 tygodnie :)))ale juz nie moze sie doczekac...i co chwile pyta ile jeszcze dni zostalo(nawet mu specjalny kalendarz zrobilam :) )
kurcze jaka cisza w domu,maciej wkoncu do pracy pojechal...wkoncu bo juz go w domu normalnie nosilo :) ten czlowiek nie potradi dluzej niz tydzien usiedziec na urlopie heheh
aaaa zapomnialam sie pochwalic,ze adzie w swieta wyszedl zabek :)
pozdrawiam :)

Noo niewatpie ze Dominik niemoze sie doczekac urodzinek :)) Noo i wielkie gratulacje dla Adusii z okazji zabka :*****

Hejka ja już centrum zaliczyłam:szok:i teraz biore się za obiadek jakąś zupke i naleśniczki z serkiem i dżemikiem :)tyle że ja nie jem:-(musze te kalorie świąteczne i ciążowe zgubić:szok: Natalko mój Mareczek też ma urodzinki 26 stycznia hahha ;-) dla zainteresowanych w bootsie czy jakoś tak jest promocja 3 paczki pampków w cenie dwóch :tak: No i co któraś chętna na jutrzejszy spędzik bo nie wiem czy cosik planować czy nie?wcześniej pisałam :baffled: BOŻENKO Ty będziesz tak? i chyba Justyś będzie bo mówiła a reszta prosze się określić;-)

No to sto latek juz z gory zycze dla maluszkow :))
Martuano jakby to bylo takie proste to ja tez bym wpadla :p Jezeli zaprszenie dalej bedzie aktualne to moze na inne spotkanko sie wybiore :))

dzien doberek
Natinke gratulacje dla Adusi za zabka:)ja tam u nas za szybko nie licze ,bo moje wszystkie dzieci pozno zeby mialy:)i dobrze.....dluzej posluza hahahhah
Bozencia i te kiecke w TK maxie zes kupila????/

martuana ja postaram się być chyba, że będę bardzo kichać:baffled: ty to mi zawsze smaka narobisz ...naleśniczki :cool:

natinke heh ale skleroza z tymi urodzinkami:zawstydzona/y::-D:-D gratuluję ząbka adusi:tak:

Bożenko kichaj kichanie i wpadaj hihi NATALKA gratulki dla ADUSI jakoś przeoczyłam ;-) I mam nadzieje że też wpadniesz:tak:wkońcu obiecałaś hehhe;-) A szybciuchno ten ząbal wow moje to około roku miały pierwsze ale też cyckowe były a Mati ciekawe kiedy będzie miał bo On to jakiś inny od moich może podmieniony hahah:-D

reklama
Do góry