reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

u nas też popadało:tak:
Bożenko daj znać jak cię zasypie-przyjedziemy cię odkopać:-D
idę podłubać przy paznokciach bo cosik się zapuściłam:sorry2::baffled:

reklama
W centrum też troszkę popadało, jeszcze się trzyma ;-), a zimno :szok::szok::-D:-D, ale w ciepełku, w domu nie przeszkadza...

Słodkich snów mamusie i do jutra :sorry2:

helloo a mnie jeszcze do pracy wyciagneli i tak 3 godzinki sie napracowalam hihihihi
no zamykam liste pewnie sie juz tu nikt nie pojawi wiec dobranocka :)

Wlasnie dojrzalam ze u Was wysyp zafasolkowanych.. co sie dzieje w Limerick i okolicach ;-)lepszy klimat dla fasolek, czy cu ;-):-):-):-):-)
Krycha i ms.marple - ogggggromneee gratulacje. Zycze Wam spokojnych i szybkich 9 , a wlasciwie juz 8 miesiecy :D

Dzień dobry!!! A śniego sobie leży dalej :blink:...

Kasiu Irlandko, nie dziękuję i mam nadzieję, że tak będzie :tak:

Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?

Idę z wężem herbatkę posączyć, miłego dnia :-D:-D:-D

dzieńdoberek
no i wykrakałam:nerd: co prawda nie zasypało ale zamarzło i jak zobaczyłam szklankę na drodze to dałam sobie spokój, tak więc nie będzie mnie dzisiaj na kawce:wściekła/y:no nic może jakoś wiosną przyjadę:-D:-D:-D
idę kawkę wciągnąć

kasia dziękuję obyś miała rację;-):-D

dzieńdoberek
no i wykrakałam:nerd: co prawda nie zasypało ale zamarzło i jak zobaczyłam szklankę na drodze to dałam sobie spokój, tak więc nie będzie mnie dzisiaj na kawce:wściekła/y:no nic może jakoś wiosną przyjadę:-D:-D:-D
idę kawkę wciągnąć

kasia dziękuję obyś miała rację;-):-D

:-( oj, to wielka szkoda, że Was nie będzie :-(! Chociaż jest jeszcze czas, może coś stopnieje... A jak Twoje zdrowie? Przeszedł Ci już ten katar?

reklama
justysia niestety nie:no:bo rano wsiadłam do samochodu, żeby odwieźć męża ale zawróciliśmy na skrzyżowaniu bo było zbyt ślisko żeby ryzykować :baffled:ledwo podjechaliśmy pod górkę:baffled: i mąż pojechał samochodem do pracy
żałuję ale pokawkujemy innym razem:sorry2:

krycha jeszcze troszkę się smarkam ale teraz to już pikuś:-D na szczęście nikogo nie zaraziłam:-D

Do góry