reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

dzindusia gratuluje synka!!!!! ale to prawda ,ze najwazniejsze zeby zdrowiutkie bylo:)ja mam cztery corki i nie zamienilabym ich nawet na 10 chlopcow:)bo sa moje:).....ale gdzies tam w srodku.....troszke mi smutno,ze jednak tego chlopca nie ma....no ale coz.....nie mozna miec wszystkiego nie?heheh

dobra ja uciekam do mojego Kochanie:)i reszty rodzinki:)
dobranoc

Ostatnia edycja:
reklama
dzindusia gratuluję syna:-) też bym bardzo chciała...ale najbardziej to żeby maleństwo było zdrowe jak rybka.
Co do dróg na Dooradoyle to fakt lipa ślisko jak diabli :-)
nio aga ja to dzis juz z osiedla wyjechac nie moglam a jak juz mi sie udalo to sie na korek spory natknelam.... irole spanikowani ledwo toczyli sie po drodze Naszczescie im blizej centrum tym drogi lepsze byly - jakos u mnie na osiedlu taki mikroklimat panuje i zawsze mrozno i slisko..... w ogrudku to od miesiaca mam zamarznieta trawe bo slonce tu w zimie nie dociera hihi dobrze ze choc w lecie to ladnie sie opalic mozna hihi

Ostatnia edycja:
heja baby :)) U mnie snieznie jest pada pada sobie snieg :))
Aga moja mama ma ten sam problem ahh 4 dziecii i same dziewczyny Moj tata zawsze mowii ze ma jednego chlopaca w rodzinie "psa" ktory by wskoczyl w ognien za ojcem :)

Noo baby szykujta sie za kilka dni bede i znow bede wam glowy dziennie zawracac swoimi postami a i dodam ze jak bede zaproszona na spotkanko to bede moja geba straszyc :p

Hejka :-D! Ale moje dziecię dziś super pospało, więcej takich nocy i będzie gicior ;-)!

Dzindusia, gratuluję synka :tak:

Aga_irlnadia, masz świetne te swoje córeczki, a może kiedys doczekacie się upragnionego synusia kto wie :sorry2:...

Sylcia007, co Ty opowiadasz, jakie straszenie :szok::-D, bądź łaskawsza dla siebie co? No i wracaj do nas bezpiecznie i ucałuj Nadinke ode mnie i Oliwci :blink:

Muszę mleczko z płatkami Oliwci zrobić i coś sobie do jedzenia, więc do później :-)

HEJKA :)JA JUŻ PO KAWUSI :tak:MATIU WŁAŚNIE SIĘ OBUDZIŁ WIĘC MUSZE JAKIEŚ ŚNIADANKO MU POCISNĄĆ :tak: DZIEWCZYNY DZIĘKI ZA WCZORAJSZY NALOT HAH BOŻENKO SZKODA ŻE NIE DOJECHAŁAŚ:-(TAK CHCIAŁAM ZOBACZYĆ JAK SIĘ BRZUSIO ROZWIJA BO OSTATNIO TROSZKU JUŻ GO BYŁO:tak:;-)UROSŁO COSIK WIĘCEJ?? IDE BO OBOWIĄZKI WOOOŁAAAAAJĄ:-D

martuana no niestety już rośnie z Adasiem rósł szybko a teraz jeszcze szybciej:szok: na dodatek na nieschudniętym gruncie:baffled:
jadę na wesele do dziewczyny która jest w 16tyg.c i jest chuda i płaska:baffled: ale wstyd:zawstydzona/y:

krycha co do samopoczucia to kijowe jak i za pierwszym razem trochę mnie ratuje prenatal z imbirem:baffled:

jakby kto był zainteresowany to oddam za free cycki- wielkie bolące balony rozm E:-D:-D

dzindusia gratuluję synka jeszcze pamiętam jakie to emocje:-D:-D

sylcia wracaj wracaj:tak::tak:

reklama
Ms.Marple, gdzie się zaopatrujesz w prentala? Przywiozłaś sobie z Polski? Też muszę zacząć brać jakieś witaminy! Nie ma się co wstydzić, dzidzie masz pod serduszkiem, a ludzie, sama wiesz, są tak różni i inaczej wszystko przechodzą, więc no stres Maleńka :tak:! Opakowanie się nie liczy!!!!!! A wnętrze, wierz mi, masz bardzo piękne :-)

Do góry