Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

ja na pewno bym nie brała samych wit a biorę to ze względu na imbir i olejek miętowy ( na mdłości całodobowe)

mam nadzieję że szybko mimom ;-) Zastanawiam się nad jednym czy powinnam brać już (22tc) dodatkowo(biorę komplet dla ciężarnych) żelazo w tabletkach czy raczej nie..poradźcie bo wizytę mam dopiero za jakiś czasCo do" nospy "-jeśli któraś jest w potrzebie to mam na zbyciu opakowanie "nospy forte" Współczuje Wam mdłościmam nadzieję że szybko mimom ;-) Zastanawiam się nad jednym czy powinnam brać już (22tc) dodatkowo(biorę komplet dla ciężarnych) żelazo w tabletkach czy raczej nie..poradźcie bo wizytę mam dopiero za jakiś czas
...

. No, ja, Laseczki, też teraz biorę kwas foliowy ;-)
W PRZELICZENIU NA CAŁY ROK BO MIESZKANIA BARDZO POTANIAŁY;-) A CO DO MDŁOŚCI TO MASAKRA JA ZAWSZE MIAŁAM TAKIE ŻE NIETOMNA CHODZIŁAM 
A W POLSCE LEKARZ MI POLECIŁ AWIOMARIN ŁYKAĆ ALE JA NIE WIEM CZY TO DOBRE BO SAMA SIĘ BAŁAM