reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
krycha prenatal mam z PL jeszcze od dawna bo dostałam przez pomyłkę nie to co chciałam:-D
a co do witamin w pierwszym trymestrze to lekarze mówią, że wystarczy brać kwas foliowy codziennie dodatkowych wit nie potrzeba więc się nie stresuj:-D ja na pewno bym nie brała samych wit a biorę to ze względu na imbir i olejek miętowy ( na mdłości całodobowe):baffled:

aha i miałam wam powiedzieć, że widziałam do kupienia tabl. no spa
w taste of europe :tak::tak:

Co do" nospy "-jeśli któraś jest w potrzebie to mam na zbyciu opakowanie "nospy forte" Współczuje Wam mdłości :baffled: mam nadzieję że szybko mimom ;-) Zastanawiam się nad jednym czy powinnam brać już (22tc) dodatkowo(biorę komplet dla ciężarnych) żelazo w tabletkach czy raczej nie..poradźcie bo wizytę mam dopiero za jakiś czas

Co do" nospy "-jeśli któraś jest w potrzebie to mam na zbyciu opakowanie "nospy forte" Współczuje Wam mdłości :baffled: mam nadzieję że szybko mimom ;-) Zastanawiam się nad jednym czy powinnam brać już (22tc) dodatkowo(biorę komplet dla ciężarnych) żelazo w tabletkach czy raczej nie..poradźcie bo wizytę mam dopiero za jakiś czas

Ja bym zaczekała na wizytę w szpitalu, sami tam stwierdzą czy musisz brać czy nie :sorry2:...

Ms.Marple, nie zazdroszę mdłości, nie mam i nie miałam, no, czasem mnie cosik tam zmuli... Mam nadzieję, że nie będzie Cię tak męczyć przez całą ciąże!!!

Justysia21, jak tam chatka, przeprowadzacie się?

Witam sie :)
Krycha chatka wypas, 3 pietrowa, ogrzewanie podlogowe osobne do kazdego pomieszczenia.... tania i z rent allowance co sprawia ze bedziemy za nia grosze placic :) ogrzewanie tylko ze na prad wszystko na prad ale jak gadalam z kolezanka to w okresie letnim okolo 150 za prad placili co 2 miechy a teraz z 300-400 bo ogrzewanie (tak samo nas wyjdzie jak tu bo tu prad i gaz trza placic ) przeprowadzamy sie najprawdopodobniej pod koniec miesiaca bo do 24 tu mamy kontrakt :) chyba ze nasz nam zejdzie do 700 euro lub mniej :)
Ms.Marple tak jak mowilas moja fryzjerka tam mieszka :) drzwi obok tego co my sie przeprowadzamy :)
Krycha ja narazie tylko kwas foliowy biore i to wystarczy :)

Justysia21, brzmi ciekawie z tą chatką a ile miejsca będziecie mieć :-D:szok::-D. No, ja, Laseczki, też teraz biorę kwas foliowy ;-)

JUSTI NO TO CHATKA SUPEROWA ;-)ALE COŚ CZUJE ŻE WAM TERAŹNIEJSZY OPUŚCI BO NOWYCH LOKATORÓW SZYBKO NIE ZNAJDZIE I NAWET JAKBY MIAŁ TYLKO 1 MIESIĄC WOLNĄ CHATE TO I TAK BĘDZIE W PLECY:tak:W PRZELICZENIU NA CAŁY ROK BO MIESZKANIA BARDZO POTANIAŁY;-) A CO DO MDŁOŚCI TO MASAKRA JA ZAWSZE MIAŁAM TAKIE ŻE NIETOMNA CHODZIŁAM :szok::wściekła/y: A W POLSCE LEKARZ MI POLECIŁ AWIOMARIN ŁYKAĆ ALE JA NIE WIEM CZY TO DOBRE BO SAMA SIĘ BAŁAM :tak:

dzien doberek:)
witam sie w ten sloneczny dzionek:)az milo na serduszku ,jak co nieco swieci za oknem:):):)
a Maycia siedzi w chodziku i zajechala sobie pod okno i cos tam se oglada za szybka......ciekawe co zobaczyla:):):)
no nic....lece dalej do roboty...bo pozniej jedziemy popatrzec na samochody:)czy ceny spadly czy nie:)przydaloby sie te nasze auto wymienic:)
do pozniej

reklama
witam mamusie :-):-)

justysia super chatke znalazlas.... mysle jednak ze landlord wam spusci cene - teraz ciezko znalesc chetnyc na wynajem wiec jesli ma choc troszke rozumu to obnizy rent.. nio chyba ze ten domek tak was kusi ze i tak wolelibyscie tam mieszkac :-)

agnieszka ja mieszkam kolo collins baru... a co do zelaza to ja biore od 19tc ale z przepisu lekarza - bylam w pl i zrobilam kompleksowe badania... tez radze sie wstrzymac i poczekac do wizyty u lekarza - zawsze mozesz powiedziec mu o swoich watpliwosciach - tu czasem trzeba sie upomniec :-)

justysia do kiedy zbierasz zamuwienia na avon??

Ostatnia edycja:
Do góry