reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Witam mamusie
Dawno nie zagladalam i gdyby nie Kaja to bym nie wiedziala ze tu taki wysyp fasolek Bozenko , Krycha ogromne gratulacje
No i doszly do mnie wiesci ze Justysia sie przeprowadza w nasze strony tzn. blizej Kaji

Alex2339, nie dziękuję ;-)

oho ale dziewczyny pokawkowały:szok: jeszcze żadna nie wróciła :-D:-D:-D

Ja już jestem od dobrej godziny w domu, ale musiałam zupkę odgrzać, i ziemniory na frytki przygotować, bo mi Martuana ochoty narobiła ;-). Szkoda, że Cię nie było, ech ta zima :dry:

No i co tu takie puchy????? Gdzie Was wcięło Laseczki???

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?
jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..
Musiałam dziś wiele spraw pozałatwiać oj ale dziś ślisko było z tym moim już nie takim malutkim brzuchem trudniej mi było utrzymać się w pionie heheheh

jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..
Musiałam dziś wiele spraw pozałatwiać oj ale dziś ślisko było z tym moim już nie takim malutkim brzuchem trudniej mi było utrzymać się w pionie heheheh

Ojj wlasnie z brzuchole chodzenie jest pozniej ciezkie :)) Ja chodzilam jak pingwin pik pok bo byl brzuchol tak ogromny i tak odstawal ze nic nie widzialam :p Tzw zaawansowana lustrzyca :p

A u mnie dziewczyny popaduje prawie ciagle temp minusowa jest Boszee raz bylo 15 na minusie to nie szlo reki wyciagnac z kieszenii tak zimno bylo ale teraz jest o nieco lepiej :) Nadinka zdrowa i zlosnica z niej okropna i nerwus Tak sie rozbestwila ze az strach

Dzień dobry!!! A śniego sobie leży dalej :blink:...

Kasiu Irlandko, nie dziękuję i mam nadzieję, że tak będzie :tak:

Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?

Idę z wężem herbatkę posączyć, miłego dnia :-D:-D:-D
witam mamusie ....
dzieki krycha za zaproszenie ..... dopiero teraz udalo mi sie troszke czasu znalesc i poczytac co pisalyscie.... myyslalam ze nie nadrobie tych zaleglosci..... niestety i tak niedalabym rady wpasc - mialam dzis test na glukoze w szpitalu a bylo nas tyle ze trwalo to prawie 4 godziny...wogule to myslalam ze rano nie dojade,,, droga na dooradoyle byla tak oblodzona ze jechac sie nie dalo bio i sie spuznilam do szpitala heh... wczoraj tez mialam wizyte w szpitalu - taka kontrolna i mi usg zrobili i lekarka mi pokazala mopjego chlopczyka wymazonego jupii... a jaki maz muj dumny ze synka miec bedzie...

takze krycha bardzo chetnie nastepnym razem na kawke bym sie z wami wybrala i wreszcie was wszystkie poznala....

reklama
dzieki wam wielkie dziewczyny.... :-):-) szczesliwa jestem jak cholera

zgadzam sie ze najwazniejsze jest zdrowie maluszka jednak tak po cichutku marzylam o synku..... tak czy owak juz sie niemoge doczekac az maly bedzie z nami...

justysia ciekawe te wuzki i naprawde sliczne a w mothercare patrzylas co maja?? bo teraz tam super przeceny maja moze akurat beda miec taki jak sobie upatrzylas

Ostatnia edycja:
Do góry