aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien doberek
witam sie i zmykam do obowiazkow
milego kawkowania dziewczyny
witam sie i zmykam do obowiazkow
milego kawkowania dziewczyny
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
oho ale dziewczyny pokawkowałyjeszcze żadna nie wróciła
![]()

jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?
jak wiadomo niestety się nigdzie nie wybrałam :-( ale mam wrażenie że dziś widziałam mamuśki wracające ze spotkania :-) następnym razem na pewno będę :-) Może być u mnie jeśli śnieg zejdzie hehehe i dane nam będzie w końcu się poznać ..
Musiałam dziś wiele spraw pozałatwiać oj ale dziś ślisko było z tym moim już nie takim malutkim brzuchem trudniej mi było utrzymać się w pionie heheheh
witam mamusie ....Dzień dobry!!! A śniego sobie leży dalej...
Kasiu Irlandko, nie dziękuję i mam nadzieję, że tak będzie
Agnieszko13111980 i Dzindusiu, a Wy się nie przyłączycie na dzisiejsze spotkanko?
Idę z wężem herbatkę posączyć, miłego dnia![]()