reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hejka babki :) U nas woda nie pozamarzla jak na razie bo lokatorzy nic nie mowili ... Ale oni zapewne siedza w zimnym Wiec nawet niewiedza czy ogrzewanie dziala ;/

A w polsce pruszy pruszy i pruszy masakra

reklama
Hej mamusie
U nas jak narazie ogrzewanie chodzi, a ta woda nam zamarzla kilka dni temu i caly dzien i noc nie mielismy, ale na rano juz wrocila, lepiej zeby to sie nie powtorzylo, bo u nas wogole wody nie bylo w zbiorniku, i ogrzewania nie dalo rady wlaczyc.

Krycha no malutka szybko sie rozwija ehhh nie wiem czy to dobrze czy zle, bo czasami juz nad nia nadazyc nie moge.najgorzej jest z jej usypianiem, ani w dzien ani wnocy zawsze jest awantura zaczym zasnie ehh juz mi czasami rece opadaja, a jak juz nie mam do niej sily zeby nad nia stac, to czasami caly dzien nie spi, tylko lazi dookola wtedy i marudzi..... masakra... co ja mam zrobic, juz czasami to sobie mysle ze potrzebuje do pomocy Superniani... a moze wy macie jakis dobre wzkazowki ....???

witam w niedziele:) u nas nadal wody brak:( ogrzewanie chodzi wiec zle nie jest a i gotowac normalnie mozna ,bo ja problemu nie widze:):):):) zmyc tez sie da ,bo przeciez to nie stwarza jakis klopotow masakrycznych.....gorszy problem to raczej z praniem bo pralka bez wody chodzic nie bedzie....no ale na upartego to w reku przeprac tez mozna :) u nas w domku jakos paniki nie ma ....jesc jest co...zaraz sie wezme za jakis obiadek i bedzie git:)jakos nie wyobrazam sobie jedzenia gdziekolwiek indziej a zwlaszcza w Mc.donalach i tego typu wynalazkach... bleeeeee...ja tam wole wiedzie co jem mimo wszystko....
dobra lece do kuchni.....
milej niedzieli

Hmmmmm jak pisalam oode ogrzewanie mam ale... byłam wziąść prysznic i mi woda nie zlatuje:szok:a zlew potem wanna potem prysznic ma to samo podłaczenie, jak ząbki mała rano myla to w zlewie bulgotało ale teraz żeby woda w brodziku stała:szok::baffled: a i w wannw jak puszczam to tez na szczęście z kibelka mi nie wylatuje pewnie inne podlaczenie - mam nadzieje:-D

Krycha no malutka szybko sie rozwija ehhh nie wiem czy to dobrze czy zle, bo czasami juz nad nia nadazyc nie moge.najgorzej jest z jej usypianiem, ani w dzien ani wnocy zawsze jest awantura zaczym zasnie ehh juz mi czasami rece opadaja, a jak juz nie mam do niej sily zeby nad nia stac, to czasami caly dzien nie spi, tylko lazi dookola wtedy i marudzi..... masakra... co ja mam zrobic, juz czasami to sobie mysle ze potrzebuje do pomocy Superniani... a moze wy macie jakis dobre wzkazowki ....???

Prześlij mi na priva swojego @ to prześlę Ci książkę, może pomoże! Ale tak sobie myślę, że bez awantury to się nie da niestety... Hm, no i jak Młoda taka aktywna to nie spanie Jej w głowie, bo pewnie szkoda na to czas ;-)

Kaja_respect, dzięki, zerknę sobie :tak:

Aga_irlanida, u nasz pralka cały czas na chodzi, możesz skorzystać jak chcesz :sorry2:

Krycha wyslalam, jak by nie doszlo to daj znac to sprobuje jeszcze raz:)

Ale sliczna zima za oknem!!!! Jednak troche tego sniegu brakuje w zime tutaj:):) Dobraejest troche odmiennosci, a nie caly czas deszcz i deszcz i wiatr:):)

Witam dziewczyny:) Wody dalej brak ale zbiorniczki już napełnione także nie jest źle :tak: Ale widze że co niektórym taka sytuacja pasi :-D może powinni się urodzić w innej epoce:-D;-) bo jak dla mnie woda to podstawa;-) nieuważam może że to koniec świata ale mogło by być lepiej;-)No nic zbieram się bo musze dzieciaczki poubierać i na jakiś obiadek do Wietnamczyków się wybrać:-D hahah A jakie mają pyszności mniammmmmmmmm POLECAM;-) A mnie to jak najbardziej pasi;-)

Ojj ja bez wody ani rusz Dbam o nia i zyc sie bez nie nie da :) Ja raz w tyg piore biale czarne-braz zielone-niebieskie zolte-pomarancz-itp czerwony-roz reczniki gotuje posciele piore Nadii pranie oraz jej koce rozki wklady do lozka itp Mycie sie kapiel sprzatanie gotowanie ... Potrzebna jest :)) A co do jedzonka uwielbiak Kfc chinszczyzne i arabskie zarelko :)) I u nas sa bardzo tanie takie dania :) Czasem lepiej sobie wyjsc na miasto i kupic kilka dan niz zrobic jedno w domu

Ojj ja bez wody ani rusz Dbam o nia i zyc sie bez nie nie da :) Ja raz w tyg piore biale czarne-braz zielone-niebieskie zolte-pomarancz-itp czerwony-roz reczniki gotuje posciele piore Nadii pranie oraz jej koce rozki wklady do lozka itp Mycie sie kapiel sprzatanie gotowanie ... Potrzebna jest :)) A co do jedzonka uwielbiak Kfc chinszczyzne i arabskie zarelko :)) I u nas sa bardzo tanie takie dania :) Czasem lepiej sobie wyjsc na miasto i kupic kilka dan niz zrobic jedno w domu
No jasne Sylwia czasem można poszaleć no i widze że wiesz co dobre:-D;-)

reklama
Krycha dzieki za checi:)damy rade:)to nie koniec swiata:)
a jak i dla mnie to moge zyc i w innej epoce:):):)zawsze sobie rade dam hahahhahahahha a to podstawa:)najwazniejsze zeby umiec sie dostosowac:)
no nic lece dalej......wode mi znajomi dowiezli,coby mineralka kibelka nie splukiwac hahahhahahh.....
Gosiulka masz racje ,za oknem slicznie:)

Do góry