Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
a zlew potem wanna potem prysznic ma to samo podłaczenie, jak ząbki mała rano myla to w zlewie bulgotało ale teraz żeby woda w brodziku stała
a i w wannw jak puszczam to tez na szczęście z kibelka mi nie wylatuje pewnie inne podlaczenie - mam nadzieje
Krycha no malutka szybko sie rozwija ehhh nie wiem czy to dobrze czy zle, bo czasami juz nad nia nadazyc nie moge.najgorzej jest z jej usypianiem, ani w dzien ani wnocy zawsze jest awantura zaczym zasnie ehh juz mi czasami rece opadaja, a jak juz nie mam do niej sily zeby nad nia stac, to czasami caly dzien nie spi, tylko lazi dookola wtedy i marudzi..... masakra... co ja mam zrobic, juz czasami to sobie mysle ze potrzebuje do pomocy Superniani... a moze wy macie jakis dobre wzkazowki ....???

Ale widze że co niektórym taka sytuacja pasi
może powinni się urodzić w innej epoce
;-) bo jak dla mnie woda to podstawa;-) nieuważam może że to koniec świata ale mogło by być lepiej;-)No nic zbieram się bo musze dzieciaczki poubierać i na jakiś obiadek do Wietnamczyków się wybrać
hahah A jakie mają pyszności mniammmmmmmmm POLECAM;-) A mnie to jak najbardziej pasi;-)No jasne Sylwia czasem można poszaleć no i widze że wiesz co dobreOjj ja bez wody ani rusz Dbam o nia i zyc sie bez nie nie daJa raz w tyg piore biale czarne-braz zielone-niebieskie zolte-pomarancz-itp czerwony-roz reczniki gotuje posciele piore Nadii pranie oraz jej koce rozki wklady do lozka itp Mycie sie kapiel sprzatanie gotowanie ... Potrzebna jest
) A co do jedzonka uwielbiak Kfc chinszczyzne i arabskie zarelko
) I u nas sa bardzo tanie takie dania
Czasem lepiej sobie wyjsc na miasto i kupic kilka dan niz zrobic jedno w domu
;-)