reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Hmm, Martuana, ale mi smaka zrobiłaś no, na chińszczyznę... Ale dziś muszę zadowolić się barszczykiem i ziemniaczkami z kotletem z piersi z kurczaka :sorry2:

Aga_irlandia, nie ma problemu! Ale wiesz, jakbyś potrzebowała ;-)...

Gosiulka i ja się z Tobą zgodzę, obrazek śliczny za oknem:tak:

A moje wojsko śpi jak zabite hahahahahahahahahahaha sama zostałam na placu boju i film sobie oglądam, herbatkę ciepłą popijam i obiad doglądam...

reklama
Dziewczyny o WOŚP znalazłam takie cos w internecie ;D
"
Będziemy kwestować w LIMERICK city and county.
Nasze puszki dostępne będą w "polskich sklepach", zakładach fryzjerskich, etc.
Szczegóły dostępne na naszej stronie www.wosp-limerick.eu
Siedziba Sztabu to Europejskie Centrum Pomocy i Wsparcia - to tam w ciągu dnia będzie można przyjść, ogrzać się, rozliczyć z puszki i dostać "coś na ząb i do pochlipania".​
Od 17:30 zapraszamy na KONCERT do LOCKE BAR w Limerick. Zagrają dla nas PSYCHOPIGS - zespół z Galway. Zaśpiewają dwie fantastyczne dziewczyny KASIA i EWA i zagra dla nas SPECJALNY GOŚĆ WIECZORU - GWIAZDA POLSKIEJ SCENY MUZYCZNEJ i nie tylko....
Tradycyjnie zapraszamy wszystkich chętnych na ŚWIATEŁKO DO NIEBA, które wystrzeli z naszych serc o 19.00, aby być o 20.00 w POLSCE!"

Witam
Ale dziś milutki dzień wręcz idealny na spacerek,właśnie wróciliśmy :-):-)obiadek się robi więc troszkę nadrabiam zaległości w czytaniu;-)
Co do wody o masakra jak dla mnie współczuję :-(na wczorajszych zakupach było widać jak szybko woda znika z półek sklepowych.
Ktoś się wybiera na" orkiestrę"?

U mnie woda ciagle jest, a u kogo zamarzla to naprawde wspolczuje, bo oczywiscie ze mozna sobie na jeden dzien dwa dac rade, ale na dluzszy czas to naprawde uciazliwe ehehh, najwazniejsze ze wam ogrzewania chodza kochani, u mojej tesciowej, ogrzewanie siadlo od wczoraj siedzi w zimnicy szkoda gadac.
A za oknem ciagle pieknie, u mnie na osiedlu dzieciaczki sie bawia i kulkami rzucaja, powstaly nawet 3 balwany:) ehh slodki widok jak tatusiowiel lepia ze swoimi pociechami balwany ...:) sama sobie przypominam ta frajde w Polsce co rok w zime, sanki, slizkawki, balwany , sniezki,i lyzwy na jeziorak ah to byla frajda hahah:) ehhh napewno tym dzieciakom brakuje takiej prawdziwej zimy:) :):)

No u mniw trzez dzieciaczki z tatusiem mini balwanka ulepili i go postawili na morku przed domem
Dla mnie to oczywiscie zaden snieg i zadna zima ale dzieciaki mialy taka radoche jak sie sniezkami mogly pozucac az sie lza w oku kreci

Krycha dzieki za checi:)damy rade:)to nie koniec swiata:)
a jak i dla mnie to moge zyc i w innej epoce:):):)zawsze sobie rade dam hahahhahahahha a to podstawa:)najwazniejsze zeby umiec sie dostosowac:)
no nic lece dalej......wode mi znajomi dowiezli,coby mineralka kibelka nie splukiwac hahahhahahh.....
Gosiulka masz racje ,za oknem slicznie:)

Jakbym byla slaba i nie umiala sie dostosowac to napewno Irlandi abyla by jednym z ostatnich krajow w ktorym chcialabym pomieszkiwac czy mieszkac :)

hellllooo!!!ja wode mam :) i piekny obrazek za oknem tez :) domi nawet balwanka w wersji mini ulepił :) adula spi a ja obiadek pichce :) miłej niedzieli :)

Witam kochaneczko :) No i brawa dla Dominiczka :))

No u mniw trzez dzieciaczki z tatusiem mini balwanka ulepili i go postawili na morku przed domem
Dla mnie to oczywiscie zaden snieg i zadna zima ale dzieciaki mialy taka radoche jak sie sniezkami mogly pozucac az sie lza w oku kreci

Obrazek, widok wspanialy :))

witam mamusie :-):-)

tak was czytam i czytam i oczom niewierze.... woda pozamarzala , ogrzewanie padlo?? to gdzie wy mieszkacie baby?? :szok::szok: gdzies poza limerick??straszne... u mnie naszczescie nie ma takich rewelacjii choc mimo ze grzeje caly dzionek too i tak zimno w domku Szczerze wspolczuje i mam nadzieje ze szybciutko sytuacja sie unormuje duzo ciepelka zycze:-):-)

reklama
Do góry