Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Krycha no moje dzieciaki z reguły śpią do 9 ale jak z rana nakarmiłam małego to tak mi się kawusi zachciało:-)
;-)

''ciezki sprzet'' mam zamuwiony z dostawa do domku a z reszta to narazie latam po sklepch i poruwnuje ceny.. bo ruznice sa ogromnedzien doberek
dziewczyny dzieki za wszystko
ogrzewanie bylo i jak na razie sie wlaczagorzej z nami.....Kamila zaczela w nocy wymiotowac i miec biegunke i mnie dopadlo tez wrrr......Anita poszla spac do kolezanki i tam tez wymiotowala.....polozylam sie spac o 7.30........i juz na nogach jestem.....
Drozdi, ja nie wiem ,czy to dobry pomysl ,zebyscie przyjezdzali dzis.......cobyscie nie zalapali tego wirusa z powrotem....wrrrrr
Krycha,ja Ci nie pomoge z ta ksiazka ,bo jej nie mialam niestety![]()
... Zdrówka dla Was 

dopiero dziś, ale zjadł tabletkę na wymioty, węgile i chyba nospę i polazł do pracy 
... Dzwonię co jakiś czas do Niego i póki co daje radę! Szkoda mi Go... Ja mogłam zalec na kanapie, a On musi pracować... Aha i narzekał, że go kolana bolą
, najchętniej by usiał albo się położył, ale nie może no bo przecież w pracy jest, hm...