• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

ano bez wody:)
landlord byl ,ale nic nie poradzi......dal nam 2 nowe wiadra do wody i zgrzewke mineralki :)dzwonil do gazownika i mamy sie modic, aby ogrzewanie sie zalaczalo,bo istnieje mozliwosc ,ze nie zaskoczy z tym cisnieniem:(:(:(:(jakby co ,podrzuci nam grzejniki elektryczne:(

reklama
tak,tak pamietam,ze jutro z wiertara:):):):)dzieki:)
na razie ogrzewanie chodzi a i temperatura nie jest tak bardzo niska:) bedzie dobrze:)choc podobno ma byc lepiej,zeby pozniej znow bylo gorzej:)
a i nie udalo mi sie tego oprogramowania sciagnac:(a plyty jak nie bylo,tak nie ma:(
a o ktorej planujecie wjechac do nas???????????

Jakbym byla slaba i nie umiala sie dostosowac to napewno Irlandi abyla by jednym z ostatnich krajow w ktorym chcialabym pomieszkiwac czy mieszkac :)

ja nikomu nie zarzucam ,ze jest slaby;-)mialam tylko na mysli ,ze gorsze warunki moga byc, a rade jak ktos chce, to sobie da:-D
no nic wracam do swojej epoki:-p:-p:-p:-p:-p:-p

dobranoc

Ojj kochana ale ja obsolutnie tego tak nie chcialam napisac abys Ty to odebrala tak jak odebralas :) Musialabys po prostu widziec jak ja to mowie :))

dzień doberek. ja już po śniadanku,popijam kawusię;-) a dzieciaczki śpią,jak miło. i tak cicho.....mmmmmmm, życie jest piękne

reklama
Dzień dobry! My dopiero wstałyśmy z Oliwką :-D:szok::-D:szok::-D... Przebudził się ten mój Bączek około 05.30 i tak się kręciła, łaziła i kursowała między mną a wężem, który szykował się do pracy, aż w końcu zasnęła przy mnie znowu :-p;-).

Drozdusia, widzę, że Twoja załoga dziś długo śpi! A czemu Ty ie z nimi ;-)???

Aga_irlandia, mieliście to ogrzewanie? Hm... Normalnie przykro czytać takie rzeczy jak samemu ciepło w tyłek i tym bardziej się docenia co się ma... Gdyby coś było trzeba to wodę, pralkę i gorącą herbatkę u mnie znajdziecie, choć widzę, że Drozdusia już nd Wami czuwa :-):-):-)

A jak u innych mamuś? Ktoś potrzebuje pomocy? Jak coś drzwi u mnie otwarte...

No a teraz muszę nakarmić głodomorka i siebie również, więc do klikania :sorry2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry