reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Heja :))

bozenko jedz jedz nic sobie nie zaluj :)) Teraz masz piekny stan w ktorym mozesz sobie pozwolic na jedzenie i odpoczynek rowniez :))
martuana bezpiecznego lotu :))
edziook gratulacje chlopczyka :))

Ahh dziewczyny na forum bede niewiem do dzis do jutra A do jakiego czasu dokladnie mnie niebedzie to niewiem ... Neta niebede miala niestety

reklama
witam sie

sylcia a co to sie dzieje ze necika miec nie bedziesz?? jak tam wogule u ciebie?? poprawilo sie cos?? jakbys potrzebowala pomocy jakiejkolwiek to pisz - chetnie w miare mozliwosci pomoge :tak:

Witam w poniedzialkowy ranek:-)
Bry!!! No i pupa, podziębiłam się, gardło mnie boli :dry:... Mam nadzieję, że szybko minie i nie rowinie się w nic więcje!!!

Byliśmy wczoraj w Polmedzie na tym usg - Młodej nic nie jest, ma asymetrie gruczołów i to wsio :-D:-D:-D! Pytałam o usg 3D, ale nie robią, nie mają sprzętu, szkoda... Ale można sobie u nich zakupić Prenatal Classic, za 9.99 e 100 tabletek, mamusie ciężaróweczki i karmiące piersią ;-)
ooo kurcze szkoda ze nie wiedzialam wczesniej,bo tu w aptekach maja wszystkie witaminy z kwasem foliowym,musialam zakupic jeszcze pudelko.ale nastepnym razem popedze do Polmedu.
Hejka dziewczyny :tak: A tu widze cosik ostatnio ciążowo i zachciankowo:-D oj ja wam nie zazdroszcze:-D ale ja już to przeszłam :-D i koniec :-D A u mnie koniec pakowania jeszcze ostatnie conieco ze sklepu i jutro rano lece:tak: ależ mi się nie chce:szok: ale ktosik musi pozałatwiać sprawunki:szok: ciekawe jak mi dzieci w drodze będą się zachowywać bo Mareczek nie może doczekać się lotu:szok::-D no nic trza dać rady;-)Bożenko jedz jedz potem zgubisz zbędności jak mi się udaje to i Tobie się uda ja to z Polski mam nadzieje wróce o rozmiar mniejsza tam to nigdy apetytu nie mam i człowiek zalatany:-D:szok::tak:

Marta ty juz nie przesadzaj ztymi rozmiarami w dol bo w koncu sie skoncza i z czego bedziesz spadac?Znikniesz!:-D

Ms marple ja tez wciaz mdlosci mam:baffled: zeby tylko mdlosci.Problemy z przepona,wiazadlami,rwa kulszowa,zmeczeniem i ciaglym spaniem na okraglo kiedy tylko moge.Nawet moglabym na stojaco w autobusie:-D.Nie wiem zupelnie inna ciaza niz z Maxem.Moze to jakas diewucha mnie tak meczy?:-D

Milego dnia mamunie.

Witam poniedziałkowo:-)
Miło tak was poczytać z samego rana :-)
Zaraz uciekam na angielski mam nadzieję że jak wrócę znów coś będzie na mnie czekać :). piszcie więc duuuuuuużo :-)

dziewczyny help!!!
macie nr to ginekologa ale nie do Brzozowskiego tylko do tej babki i czy wiecie kiedy ona przyjmuje:confused:

edziook sylcia ma racje , jak czasem zaniedbam forum i nie zagladam kilka dni to nie moge sie wyrobic z czytaniem hihi

sylcia to niefajnie - bez neta to prawie jak bez reki :sorry2:

martaF 086 323 51 00 to nr na rejestracje do polmedu - to ci tam powiedza kiedy ginekolozka przyjmuje

Ostatnia edycja:
hahah Gaston Ty to jak mój mąż :-D twierdzi że wieszaki ma w szafie ale ja zawsze nosiłam 36-38 i ta moja 40 narazie mn ie nie fascynuje :-D;-) ale już nie długo latem może się wbije w jakom krutką kiecke hahahah:-D i mam nadzieje że dość już ciąż tycia i odchudznia na zawsze :-D Bo ja jak już tyje to z rozmachem i 40 kg. przybywa w ciąży a bez niej jakaś lżejsza jestem heheh ale jak fajnie się jadło i jak wszystko smakowało hahha:-D:szok: głupia kiełba:szok:ska a tyyyyyyyle frajdy :-D Ale wy teraz możecie nadrabiać za mnie a ja się z wami ciesze waszymi brzusiami :-D:tak:;-)będe wpadać i was podczytywać z Polski żebym była na topie i za wami za bardzo nie tęskniła:-D:-D

reklama
martuana spokojnego lotu życzę i udanego urlopu
ja dla odmiany zawsze w PL tyję:baffled: bo tam tyle smakołyków mama zawsze przygotowuje:sorry2:

niedługo po tobie i ja się spakuję, lecimy we czwartek:tak: jak widziałam prognozę ma padać... śnieg:baffled: mam nadzieje, że się pomylili :baffled:

Do góry