reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Aga oczywiscie ze dotra :) a i Bozenko bede robila zamowionko ale jak narazie wypadlam z rytmu i te co teraz beda Avonki juz z 6 katalogiem beda ,ale to juz na spedzie czarownic odbierzecie :):):) mjialabym go wczesniej gdyby nie ten wyjazd

reklama
Justysia-ja oczywiście jako jedna z pierwszych wpraszających się oczywiście coś przywllekę(napiszcie tylko co wolicie-słodko-ciasto,czy moze jakąś sałatkę)I nie duś nas,nie duś-bo my otwarte dziewczyny jesteśmy i z miłymi ludzmi chętnie piszemy:)))

a ja mam trochu czasu dla siebie bo moja kuzynka opiekunka Juli przyszla i oczywiscie ja juz dziecka na rekach nie uswiadcze hihihihi wlasnie teraz ja kapie hihihihi zyc nie umierac
a z tym duszeniem to sie zastanowie.... a tak w ogole to musze na mamay irlandzkie wpasc bom zaniedbala strasznie

Hey laski sorki że dzisiaj nic prawie nie napisałam ale pochłoneło mnie wyjasnianie calej sytuacji z administracja i teraz znalazlam chwilke zeby cos napisac

Glupio sie teraz czuje na forum i nie wiem jak mnie teraz bedziecie traktowaly stąd mam pytanie czy chcecie mnie i mogę tu zostac czy mam sie wyniesc:confused:

Zebym wam sie glupio nie kojarzyla poprosilam przemila pania administrator "bestyja" o zmiane nicka i teraz jestem Ravena ale oczywiscie czekam na wasza decyzje czy mnie tu zaakceptujecie po tym wszystkim ?

ps: dziekuje wsyzstkim dziewczynom , ktore mnie wsparly na priva :-)

agaaaa sto lat i wiecej !!!!!

ravena to zalezy od Ciebie czy bedziesz chciala zostac ... Jak sie bedziesz czula w forumowym towarzystwie

PS. Trzymajcie za mnie kciuki jutro ! Praszuuuu :)))

ravena to zalezy od Ciebie czy bedziesz chciala zostac ... Jak sie bedziesz czula w forumowym towarzystwie

PS. Trzymajcie za mnie kciuki jutro ! Praszuuuu :)))

Również tak uważam :tak::tak::tak: Sylciu007, a cóz się ma jutro wydarzyć? Kciuki masz załatwione :-D!!!

Dziś wtorek, tralalala, znów program o porodach, tralalala :-p:-D:-D:-D! Oby mi się tylko kotelty przestały do tego czasu smażyć :-D:-D:-D

sylcia a co to sie jutro dzieje?? ja chetnie zacisne kciuki za ciebie:-):-)

ms marple myslisz ze mycie okien przyspieszy sprawe?? jak tak to jutro umyje znowu :-D:-D i twoje tez chetnie :-)

reklama
ravena podzielam zdanie dziewczyn - sama zdecyduj czy chcesz tu wpadac :-) ja moge tylko powiedziec ze dziewczyny sa tu naprawde bardzo mile i zyczliwe i zawsze jest z kim pogadac i sie poradzic i wyzalic jesli trzeba....:tak::tak:

Do góry