Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
KRYCHA jego ewidentna wina !!!!!!!!!!!!
a bedziesz na tym pokazie??kogo jeszcze bedzie mozna tam spotkac ??
ja odlatuje 22marca w przyszly pn !
KRYCHA jego ewidentna wina !!!!!!!!!!!!
a bedziesz na tym pokazie??kogo jeszcze bedzie mozna tam spotkac ??
ja odlatuje 22marca w przyszly pn !

Ravena - postepujac w ten sposob przyjaciół sobie tu nie znajdziesz... Zastanów sie po co tu jesteś... chyba nie po to zeby wywolywac awantury i kłótnie... przemysl każde słowo dwa razy zanim napiszesz, bo moze Twoje żarciki (mysle ze zartujesz uzywającsłów "hi hi" po kilka nawet razy w każdym poście) nie odpowiadają wszystkim.o dzien juz sie aferzystki zlecialy
dzien bez afery to dzien stracony
nic lece i do potem potem
czesc dziewczyny!
moge sie tu do Was przykleic i poklikac? W prawdzie ja nie z Limerick,ani nawet z okolic..ale chetnie poznam inne mamki..
milego dnia!

Będzie nam bardzo miło! My bardzo lubimy ponzawać nowych ludzi :-)Ravena - postepujac w ten sposob przyjaciół sobie tu nie znajdziesz... Zastanów sie po co tu jesteś... chyba nie po to zeby wywolywac awantury i kłótnie... przemysl każde słowo dwa razy zanim napiszesz, bo moze Twoje żarciki (mysle ze zartujesz uzywającsłów "hi hi" po kilka nawet razy w każdym poście) nie odpowiadają wszystkim.

dzień doberek:-)
ravena gubisz się w zeznaniach.najpierw piszesz że idziesz do psychologa a potem masz zupełnie inne plany.kim ty qrwa mać jesteś?i te zwroty do nas-panienki itp. A żarty to masz niewybredne.sama jesteś aferzystka.rozwalasz mnie z tym "hłi hłi" i "kwi kwi".ty naprawdę potrzebujesz specjalisty.znam jedną taką całkiem w twoim stylu.piszesz że masz doła a zaraz chichotasz jak pojarana.wiesz co?zgłoś się do ona...m.na pewno się dogadacie