Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Nikt rzadnej afery nie sieje i nie ma zamiaru,my tu same opanowane babeczki jestesmy i mile,tylko Ty chyba musisz uwazac ze swoimi zartami,bo nie kazdy z nich jest na miejscuo dzien juz sie aferzystki zlecialy
dzien bez afery to dzien stracony
nic lece i do potem potem

Ja tez sie przyklejam,oczywiscie mam nadzieje ze mnie stad nikt nie wygoni;-)czesc dziewczyny!
moge sie tu do Was przykleic i poklikac? W prawdzie ja nie z Limerick,ani nawet z okolic..ale chetnie poznam inne mamki..
milego dnia!
dzień doberek:-)
Ravena gubisz się w zeznaniach.najpierw piszesz że idziesz do psychologa a potem masz zupełnie inne plany.kim ty qrwa mać jesteś?i te zwroty do nas-panienki itp. a żarty to masz niewybredne.sama jesteś aferzystka.rozwalasz mnie z tym "hłi hłi" i "kwi kwi".ty naprawdę potrzebujesz specjalisty.znam jedną taką całkiem w twoim stylu.piszesz że masz doła a zaraz chichotasz jak pojarana.wiesz co?zgłoś się do ona...m.na pewno się dogadacie

żal mi cie poprostu:-( przecież dałam ci do zrozumienia ze twój post był nie na miejscu i powinnas mnie wtedy przeprosic
a nie pisac ze aferzystki sie zleciały
przeprosin nie przyjmuje bo nie chce miec takich koleżanek jak ty!!
żegnam

,ktorych nie da sie czytac....

Witam. Nie wiem co u Was słychać ale na pewno jest lepiej niz u mnienadal jestem z małym w szpitalu i jego kondycja sie poprawia ale.... Dzisiaj miał okropny wylew z żyły
Krew tryskała na około a my wszyscy w panice nie wiedzieliśmy co robić. Teraz wpadłam do domku wziąć relaksującą kapiel i wracam do Igorka. Trzymajcie sie laski i do zobaczonka
Ja tu zagladam z doskoku....Wy się kłóćcie a ja lecę do malucha bo i tak nikt na mnie nie zwrócił uwagi:-(Miłego weekendu życzę a przede wszystkim SPOKOJNEGO;-)

słuchaj psychiczna babo!!! jak będziesz u tego swojego psychologa to poproś go zeby zapisał cie do dobrego psychiatry to może jeszcze wyjdziesz z tegochociaż moim skromnym zdaniem to dla ciebie jest juz za późno:-(
słuchaj psychiczna babo!! - prosze bardzo , niech ktorys z adminow na to zareaguje , uprzejmie prosze adminow o ukaranie ostrzezeniem dla MartaF albo calkowite wydalenie z forum za ponizanie mojej osoby oraz mojej godnosci , staralam sie wyciagnac do tej osoby rekę i pomimo jej wyzwisk przeprosilam oficjalnie na forum a ta dlaej uwaza mnie za chorą osobe , nie zycze sobie takiego obrazania w moim kierunku , ja sie nie moge tak denerwowoac ze az obiad przerwalam
a jezeli admini nie zareaguja na jej poczynania to uznaje ze tez moge isc na samowolke i ja ja nawyzywam na forum przy wszystkich
pozdrawiam Ravena