reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
o raju !!!!! czlowiek odchodzi na chwile od kompa a tu takie ceregiele:)))))))
Camomile zdroweczka dla synusia i wytrwalosci dla Ciebie:)))
ravena ty to chyba nie masz nic do roboty,co?? ja jak jestem w pl to na kompa w ogole nie siadam ,bo rodzina wazniejsza,ale ty widac tylko zadymami zyjesz i rodzina tobie w ogole nie w glowie:( swoja droga juz jedna taka tu sie krecila co zadymami zyla a rodzine i obowiazki miala w dup... phii phiii phiii hi hi hi hi kwi kwi kwi ,zrzygam sie zaraz tym grrrrrrr....

heja laskii :)

ravena to byla najwieksza pomylka Pozostawiajac Ci decyzje o zostaniu na forum Jak dla mnie w ogole powinnas sie stracic z naszego watku mam zza granicy Jak Ci sie nie podoba wiecznie narzekasz Dziekii Tobie sa same burdy i widac zalezy Ci na tym najbardziej I moze jeszcze myslisz ze laski bede sie chcialy z Toba spotkac I Cie poznac ? Wystarczy to co robisz na forum ;/ Jak ja jestem w plto spedzam czasz rodzina i przyjaciolmi ale widac z Twoim charakterkiem to chyba nie masz z kim po spedzac czasu Od dzis olewam Twoje posty Jak wiekszosc lasek Jestes nie warta mojej klawiatury ;/ Marnowac ja na Ciebie nie bede ;/

Dalej twierdze ze to wszystko podpucha i tyle ;] i nie tylko ja ;] zrobic sobie konto na internetowej sieci i walnac sobie numerek kazdy potrafii Zaraz sobie ja wykupie konto i bedzie Sylwia z Czeczenii :)) a bede siedziala w Limericku ;]

Tak w ogole zaczynam rozmowe z normalnymi dziewczynami A wiec witam sie z lasencjamii :)) my juz dzis spacerek w milym gronie zaliczylismy :) we wtorek do pracy smigam :)) hehehe Teraz moj ptysiak siedzii z Nadinka Nadia go sobie wychowuje :))

camomile zdrowka :*** bardzo duzo zdrowka zyczymy :*****

Ostatnia edycja:
Camomile zdrówka dla Igorka!!!!!
A ja też jestem zdania że jak Ravena ci tu tak źle to czemu nie zmienisz forum?? poza tym to Ty atakujesz laski niby w żartach które poza tym są śmieszne tylko dla ciebie. Wyskakujesz tu jak Filip z konopi, ćwierkasz do lasek jakbyśmy się znały już długo a nikt cię nie zna, obrażasz innych i potem zwracasz się do adminów bo ci się krzywda tu dzieje. Sorki nie odpowiada ci widać towarzystwo to narty bo nam w swoim towarzystwie dobrze a nas kochana nie ustawisz sobie albo dostosujesz sie do jakiś zasad albo nie dziw się że jesteś tu tak odbierana jak jesteś.

CAMOMILE ja też zycze zdrowia i wytrwałósci kochana:)szkoda,ze tak musisz spedzac czas w polsce!!trzymaj sie!!!
Drozdusia i Sylcia a wy dzis wieczorkiem w centrum bedziecie na tym pokazie??moze bym którąś z was (nic nie obiecuje..) odwidzila :) mam ochote na ploteczki :) ????

sylcia no własnie moze zrobimy grilla u justysi w miłym gronie :) jesli sie zgodzi :) ma duzy ogród wiec dzieciaki mogą sie wyszalec :D

dobra to ja mam pytanie do was mamcie: czy ktoras zna jakis preparat na ciemieniuche?? moje dziecie juz tak dlugo ma to paskudztwo,w pl cos tam jest ale teraz sie nie wybieram.
Bozenko ty cos wspominalas kiedys o czyms ,ale zabij mnie nie pamietam tej nazwy ,a juz mam dosyc tego swinstwa na glowce malej:((( to tak brzydko wyglada, fuj .

reklama
Do góry