Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Oliwka wysusza!Ma wlasciwosci nawilzajace jedynie gdy sie jej wleje do wody..
! Czuję się jakby czołg po mnie przejechał
taj juz zostanie do końca??? Że nie bardzo będę mogła sobie połazić? Bo przyznam trochę mnie to męczy i ogranicza a to przecież nawet nie połowa ciąży
... Młodą dalej te piątki męczą (wychodzą obie na dole) i popłakiwała prawie co godzinę, ech... Najchętniej osobiście bym Jej wyciągnęła te ząbki żeby już były! Ale widzę trzeba cierpliowści!

;-)
Miłego dnia :-)krycha ja ci coś powiem,moje starszaki przy urodzeniu ważyły 2500g i 2700g i ciąże były ok ale Szymon sie urodził 3750g!!! i ledwo sie człapalam,czyli z tego wynika ze też dzidzius bedzie duży![]()

! Oliwka jak się urodziłam ważyła 2600, ciąza była spoko (tylko 2 ostatnie miesiące już mi było ciężko), ale tak sobie myślę, że może dlatego, że byłam sama, mogłam odpoczywać ile tylko chciałam, robić co chciałam i kiedy chciałam. Dużo sobie leżałam ;-) A z dzieckiem wiadomo jak jest... Może to dlatego? Wolałabym, żeby i drugie dziecię urodziło się z podobną wagą i zdrowe!!!
ale bede tu zagladać i miłego dnia dziewczyny:-)a widzisz jaka róznica jest między Damianem a Oliwką??:-) rok i 8 miesiecyMatko kochana, nie strasz mnie! Oliwka jak się urodziłam ważyła 2600, ciąza była spoko (tylko 2 ostatnie miesiące już mi było ciężko), ale tak sobie myślę, że może dlatego, że byłam sama, mogłam odpoczywać ile tylko chciałam, robić co chciałam i kiedy chciałam. Dużo sobie leżałam ;-) A z dzieckiem wiadomo jak jest... Może to dlatego? Wolałabym, żeby i drugie dziecię urodziło się z podobną wagą i zdrowe!!!
miałam kupe roboty a nawet nie czułam ze w ciąży jestem ale tez z Damianem było mi cięzko pod koniec to moze chłop będzie co
:-)