reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Dzien doberek:)

NIe no dziewczyny mi czasem tez doby brakuje ,zeby wszystko zrobic,tak jak bym chciala:)
Dzis tylko spacer mi zostal w coagu dnia ,bo obiadek jest ,posprzatane jest wiec idziemy sobie na spacerek do stythsa chyba:)
A pozniej niestety prasowanie:( oj bede stala przy zelazku dlugo,oj dlugo;( no ale co zrobione to z glowy:)

No nic....czas sie zbierac :)
milego dnia

witam
sylcia współczuje rozłąki:(((trzymaj sie:))
mi tez doby brakuje,sprzątam na raty bo nidgy nie zdąże jednego dnia a jak skończe to znowu brudno i tak w kółko:/
miłego dnia

Witam Dziewczynki:)
Słonko będzie-połowa sukcesu...druga połowa jak mi się uda posprzątać wszystko,pranie pościągać,obiad ugotować,przejść się na zakupki,potem na spacer i przeżyć;)))
Miłego dnia,zdrówka temu,kto chory,a uśmiechu smutaskom:)

D.dobry!
to ze jest slonce to juz polowa sukcesu (ja z tych cieplolubnych;-)).Takze dzien powinien byc udany,czego i Wam zycze!:-)
milego dnia!

Cześć bebeczki :-) pogoda faktycznie nas ostatnio rozpieszcza więc nie pozostaje nic innego jak życzyć wam miłego dzionka
Zastanawiają mnie te loty mój brat ma jutro wieczorem wylecieć z Katowic do Cork mam nadzieję że już będzie mógł

dzień doberek:-) ja tak na chwilunię bo muszę śmieci wystawić,ogarnąć trochę na dole,nakarmić dzieciarnię i lecę do centrum:tak:
Aga nas jest troszkę mniej niż was a mam tyyyyyyyle roboty,pranie mam codziennie:szok: ja sobie nawet nie wyobrażam ile ty tego wszystkiego masz:no:
zmykam jeszcze na szybką kawusię i do roboty.miłego dzionka;-)

mnie chyba dzisiaj szlag jasny trafi:growl::growl: juz nie mogę wytrzymać z tym moim łobuzem chyba go rozniosę na kawałki
chyba rozpuściłam smarkacza bo mnie cale nie słucha i tylko ciągle broi:crazy::crazy:
co tu robić :oo:

Uffff melduje,ze poprasowalam.....zajelo mi to (tylko?) 3 godziny:)ale przynajmniej mam z glowy:)

Pozdrawiam i zycze dobrej nocki:)ja juz nie bede zagladac,bo mala pewnie zaraz wstanie( nastepny zabek sie przebija i tak marudzi ,ze szok) i trzeba szykowac kapiel i reszte obowiazkow dokonczyc:)
paaaaaaaaaaaaa

reklama
Do góry