hej,mam pytanie ile trzeba zapłacić opiekunce za opiekę nad 7 miesięcznym dzieckiem ?
z tego co slyszalam od znajomych to min 5 euro za godzine Jeszcze zalezy gdzie mieszkacie......

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
hej,mam pytanie ile trzeba zapłacić opiekunce za opiekę nad 7 miesięcznym dzieckiem ?

!!!! Witam się z Wami już z nowej chatki ;-)! Jeszcze dużo pracy mi zostało, ale teraz to mogę sobie w czasie rozciągnąć... Najważniejsze, że przenoszenie gratów poszło sprawnie i w miarę szybko
;-)

!
?
! Ale zdecydowanie brak mi już siły (zwłaszcza po tej przeprowadzce) i wszystko mnie drażni (zwłaszcza układanie się do spania i ciągłe obijanie mojego pęcherza
), ale generlanie jest git :-). Ale szczerze mówiąć chciałabym mieć już tą ciąże i poród za sobą, ale czekam cierpliwie (bo i co mam zrobić
) Mam tylko nadzieję, że dzieć będzie ze mną współpracował i jakoś spokojnie dobrneimy do końca
;-)!
... Chociaż ja to najchętniej bym pod kołderkę wskoczyła przekimać się troszkę, ale się nie da
. A jutro czeka mnie wizyta u GP i znów ważenie 
- strasznie mnie denerwuje ostatnio ta czynność