reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

hejka :)

no no no zgadzam sie ruch jest nadzwyczajny :)

a wycieczka udana udana :) pogoda rowniez dopisala nam :)

za tydzien do ikei sie wybieramy zobaczycc co tam maja :p

no i do polski szykowanko sie bedzie szykowalo :p

juz nie moge sie doczekac :))

reklama
witam.
Madzia a czy w Waszym ogródku macie drzewka? Bo jeśli tak to my sobie przez płot luknęliśmy:-)Nie wiem jak w środku ale ogródeczek fajniutki:-)

Witam laseczki
Ale u Was cisza:)
Mam taka propozycje dzis wieczór jade do Shanon odebrac chlopaków z lotniska(laduja po północy) i myslalam czy by wczesniej do Was do Limerick zajechac i spotkac sie gdzies w miescie na Cole lub na kawe ?? Co wy na to Drozdusia z checia bym twoja twarzyczke ujrzała:)
Pozdrawiam

reklama
Dzień doberek! Wpadłam tylko powiedzieć, że nadal nic... Czekamy... No i sorki, że tak rzadko, ale szwagierka jest i ciągle gdzieś latamy ;-) i jakoś tak na kompa czasu nie ma...

Miłego dnia, pozdrawiam, papatki :sorry2:

Do góry