reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

Heja :)

Dzindusia wpadnij jutro o 16 do mnie :) musimy pogadac :)

Zmykam jesc baby dopiero z pracy wrocilam :)

a cos sie stalo?? bo generalnie nas popoludniami nie ma w domu zwlaszcza teraz jak przeprowadzka tuz tuz Jak cos pilnego to pisz pw lub sms Jak moge w czyms pomoc to chetnie

ewentualnie do poludnia bardzo chetnie mozemy sie spotkac w ktorys dzien :tak::tak:

Ostatnia edycja:
reklama
Witam! Poszlam we wtorek na wizyte i dzis wrocilam:-(zatrzymali mnie na kontroli 2 dni,bo mialam za wysokie cisnienie!Z maluszkiem wszystko dobrze naszczescie,ale podbyt w szpitalu stresujacy jak dla mnie:-(No i z wyjazdu do Polski nici,bo nie wypisal mi zaswiadczenia,ze moge leciec.No ale najwazniejsze zdrowie malenstwa no i moje!Tylko troche smutno,bo juz wszystko bylo zaplanowane....Przepisali mi tabletki i wypuscili do domciu i czego sie nalezy cieszyc:-)We wtorek mam przyjsc tylko jeszcze na kontrole.
No i zrobili mi jednak usg,ale plci nie podali hihi.Z nimi to pewnie do konca sie nie dowiem ;-) Musze wiec sie umowic do Polskiego gina,bo i tak mialam po nowym roku przyjsc.
Miala ktoras z Was problemy z cisnieniem w ciazy?Zastanawiam sie czy juz od konca bede musiala brac leki..
Pozdrawiam!!

oj... to nie dobrze że Cię zatrzymali
ale ważne że już jesteś w domku i ze po wszsystkim..
ja ponad tydzień wymiotowałam wszystko dosłownie- miałam jakieś zatrucie .. i powinnie mnie zatrzymać i dac kroplówkę.. to nawet mnie nie zbadali dobrze...:sorry:
więc może lepiej z esię tobą zajęli..

z ciśnieniem nie mialam problemów ...
ale wygooglowałam to:
Ciśnienie w ciąży - Ciążowe dolegliwości - artykuł
może się przyda

Witam! Poszlam we wtorek na wizyte i dzis wrocilam:-(zatrzymali mnie na kontroli 2 dni,bo mialam za wysokie cisnienie!Z maluszkiem wszystko dobrze naszczescie,ale podbyt w szpitalu stresujacy jak dla mnie:-(No i z wyjazdu do Polski nici,bo nie wypisal mi zaswiadczenia,ze moge leciec.No ale najwazniejsze zdrowie malenstwa no i moje!Tylko troche smutno,bo juz wszystko bylo zaplanowane....Przepisali mi tabletki i wypuscili do domciu i czego sie nalezy cieszyc:-)We wtorek mam przyjsc tylko jeszcze na kontrole.
No i zrobili mi jednak usg,ale plci nie podali hihi.Z nimi to pewnie do konca sie nie dowiem ;-) Musze wiec sie umowic do Polskiego gina,bo i tak mialam po nowym roku przyjsc.
Miala ktoras z Was problemy z cisnieniem w ciazy?Zastanawiam sie czy juz od konca bede musiala brac leki..
Pozdrawiam!!
haniulka83 . ja tez mialam problemy z cisnieniem :( i mnie tez zostawili w szpitalu jak bylam na kontroli . nie bardzo mi sie to podobalo nawet sie poplakalam :( . lezalam 4 dni i po czterech dniach wyszlam do domku a za tydzien urodzilam moja niunke . nie dostawalam zadnych lekow .

reklama
hellol laski :)

haniulka ojj bidulo napewno sie nastresowalas :((( tulamyyy :* wiesz ja nie mialam problemow cisieniowych ale mialam paciorkowca, czesto mdlalam i mialam kroplowki podawane tez bylam kilkakrotnie w szpiatlu no i niestety tez musieli mnie zostawic no ale po pobycie od razu lepiej sie czulam :) Tobie zdrowka zycze :*

Do góry