reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
Tak mieszkam w centrum,dokladnie na Henry Street niedaleko Gardy. Ostatnio mielismy pozar w budynku :szok: ale to tak na marginesie hihi. Pracowalam w hotelu,a dokladnie w Radissonie.Praca ciezka,wiec ciesze sie ze juz mam wolne:-)
No to zobacze z ta szkola rodzenia.Przejde sie pewnie raz i poprostu zobacze jak jest:-) A w Pl jestem umowiona z kuzynka,ktora jst polozna wiec pewnie mi conieco wyjasni :-)
A powiedzcie mi jak druga wizyta w szpitalu wyglada?Tez tak dlugo jak pierwsza?hihi
Ciesze sie,ze na forum sie ruszylo troszke,zawsze mozna sie czegos nowego dowiedziec :-)No i napewno bede tu czesto zagladac!!
Pozdrawiam

dziendoberek ;-);-)

od 7 na nogach :wściekła/y::wściekła/y: pies sasiadow szczekal jak oszalaly Mam go dosc ale na szczescie juz niedlugo :tak::tak:

haniulka nio praca ciezka , dobrze ze juz mozesz odpoczywac i zbierac sily na porod i wszystko co jest po..... Nio jak w centrum mieszkasz to do szpitala bliziutko masz :-D:-D:tak::tak: A jak znosisz ciaze ?? wszystko dobrze?? znasz juz plec??
a co do tego pozaru:szok::szok: to nic na ten temat nie slyszalam mam nadzieje ze nikomu nic sie nie stalo To ten blok nad sparem (czy co tam teraz jest - bo zmieniaja co chwile mam wrazenie)??

milego dzionka mamusie

Ostatnia edycja:
i my sie meldujemy :)
dzindusia czyli przeprowadzasz sie ????? czy sasedzi ?? :) . my wlasnie wstalysmy z niunia :) haniulka to faktycznie dobrze ze juz nie pracujesz odpoczywaj sobie . ja zreszta
tez poszlam wczesniej na zwolnienie lekarskie :) i do pracy juz nie wrocilam :) .

madziakowalik nio wracamy do miasta:tak::-D tu niby wszystko spoko (poza psem:-D) sasiedzi ok i wogule ale nie jest to dom dla nas Znalezlismy wreszcie cos co w 100% spelnia nasze oczekiwania Bo do tej pory zawsze cos bylo nie tak Nio i wracamy na okolice w ktorej czulismy sie najlepiej

Ogolnie jest dobrze:-) Mdlosci troche na poczatky byly i ogolnie troche oslabiona bylam,ale to chyba normalne:-) No i raz jak bylam u mojej GP to mialam strasznie wysokie cisnienie,wyslala mnie do szpitala,tam kazali sie zrelaksowac,polezec pol godzinki-zmierzyli pozniej i juz bylo ok!! Ale stresu sie najadlam przy tym:-(Naszczescie teraz jest ono juz w normie,gdyz mierze sobie codziennie. No i od jakiegos czasu pobolewa mnie w podbrzuszu troche,ale tez wyczytalam,ze to normalne...Tak wiec odpoczytwam sobie i staram sie za duzo nie martwic :-)
Tak to jest ten blok nad Sparem,takze do szpitala moge pieszo isc hihi.
No a co do pozaru to naszczescie nikomu nic sie nie stalo.Strraz szybko sie zjawila no i opanowali sytuacje:-)
Plci jeszcze nie znam:-( ostatnio jak bylam na usg powiedzial,ze narazie nie chce nic rokowac hihi ale cos czuje ze to dziewczynka bedzie :-D
Jutro mam druga wizyte w szpitalu,ale niestety bez usg wiec tez nic nowego sie raczej nie dowiem,a juz bym chciala wiedziec,moznaby jakies wieksze zakupy porobic:-)
Pozdrawiam i milego dnia!!

reklama
Do góry