reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

reklama
haniulka 83 wyczytalam ze tez za niedlugo czeka Cie porod,mam pytanko co spakowalas do torby szpitalnej dla siebie i dzidziusia mnie czeka porod w marcu i boje sie ze czegos zapomne...pozdrawiam

Aga gratulejszyn :) buziaki dla fasolinki ;***** niechaj zdrowo rosnie :))))

Witam sie wieczorowo :) wlasnie kuchnie ogarniam, sasiadka Zaprosila na kawuche wiec sie wybralismy i pozostawilam wszystko no a teraz masz babo placek :) nooo ale warto bylo sasiadka kolejna pyszne buleczki nadziewane upiekla :)))) mmm pysznosci :))) ja sie jutro zabiore za ciacho :)

Dzień dobry! No i kolejny tydzień czas zacząć... Gsiad, masz rację, te dwa mijają okropnie szybko! My z moim M zawsze mamy ambitny plan żeby wykorzystać je i odespać :-D:-D:-D:-D:-D i nie bardzo nam realizacja wychodzi :-D:-D:-D:-D:-D

Dziś mi się dzień techniczny zapowiada, jakieś tornado w nocy przeszło czy co :szok::szok::szok::baffled::baffled::baffled::dry: Oby tylko dzieciaki dały coś porobić...

Aga_irlandia, ja również przyłączam się gratulacji ;-) i życzę spokojnego przebiegu ciąży i zdrówego Maleństwa :tak:

Miłego poniedziałku ;-)

Witam Panie!
Malutka 1984 ja szczerze jeszcze nie mam wszystkich zakupow zrobionych;-)Wlasnie dzis ruszamy na miasto:-)A termin mam na 9 kwietnia,wiec Ty pewnie bedziesz pierwsza hihi.
Ale moze inne kobitki poradza co trzeba zabrac?:-) Tez chetnie poczytam:-)
Pozdrawiam
Aga-Gratulacje!!!:-)

Witam Panie!
Malutka 1984 ja szczerze jeszcze nie mam wszystkich zakupow zrobionych;-)Wlasnie dzis ruszamy na miasto:-)A termin mam na 9 kwietnia,wiec Ty pewnie bedziesz pierwsza hihi.
Ale moze inne kobitki poradza co trzeba zabrac?:-) Tez chetnie poczytam:-)
Pozdrawiam
Aga-Gratulacje!!!:-)

Powodzenia na zakupach ;-)! A jeśli chodzi o wykaz rzeczy które ja brałam do szpitala to: 2 koszule nocne, 2 staniki do karmienia, wkładki laktacyjne, podkłady higieniczne (osobiście polecam te z TESCO wkładki laktacyjne z resztą też), majtasy (dobrze kupić jednorazowe albo takie siateczkowe), 4 bodziaki, 4 pajacyki, czapeczka, ochraniacze na rączki, skarpetki, 2 pieluchy tetrowe, pampersy dla Maluszka (całe opakowanie), chusteczki nawilżane, sudocrem, kocyk, ręczniki (dla Maleństwa i dla mamy) i dwa malutkie (żeby móc sobie robić ciepłe okłady w razie nawału mlecznego), woda mineralna (bo oni kranówę dają), przybory i kosmetyki do mycia Maleństwa i siebie i to chyba wsio...

reklama
jejku nie bylo mnie u Was chyba rok ;[  PILNA POTRZEBA-KUPIE Wózek...BYLE DZIDZIA BYŁA TYŁEM DO KIERUNKU JAZDY A PRZODEM DO MAMY...KÓŁKA PLASTIKOWE ODPADAJA BARDZO PILNE.POMOCY....CENA DO 250EURO...OD 9 MIESIECY WZWYZ

Do góry