reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Limerick

To szybciutko przyszla ta posciel;-) Fajnie!! Moze tez sie na nia zdecyduje:-) A jak to pozniej wyglada,kto ja dostarcza?Kurier?

reklama
Hejka bejbes ;)

Vikamciag a wiec ustalone Nasze koty sa wyswatane ;) kochana a na kawke przyjedziemy za tydzien co ? ;)

Zaliczylam dzis na szybciocha herbatke z sasiadka Nadinka spi Kot na szczescie w domu jest i nie mialczy Juz mam plan na jutro Uwielbiam weekend Mam dni dla siebie i rodzinki Lubie po kuchnii sie krzatac wiec juz plan na sniadanie/obiady/deserek/kolacje mam :) A dzis moj ptys szarlotke z budyniem mi zrobil Mmm takiego smaka mialam :)

PS drozdi a wiec nic tylko smietanke teraz ubic ;) hihihihi :)))

Buziaczki lejdis do jutra ;)

no wiedziałam ze za tydzień:-p
tyle że mam nadzieję że za tydzień to nie będzie za dwa znów;-)

matki jedyna jaka pogoda do dupy normalnie... trzeba się dziś czymś zająć;-)

ViKamcia my tez nie przyjedziemy M idzie o 7 rano do pracy i wraca o 11 ale o 16 musi byc spowrotem w pracy takze nie da rady

alex ale to za tydzień .. więc za tydzięń możecie już przyjechać:-)

sylcia u was wieje.. a pomysl sobie jak u mnie jest jak ja mam 5 min piechotą do oceanu:baffled:
z domu nie wychodzę na nogach bo by mnie zwiało..
z małą na spacer też nie...:confused2: już trzeci dzień siedzimy w domku i czekamy aż chociaż nie będzie wiało żeby dało się ujść:eek:

reklama
Do góry