Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ten diabelek bardzo malo spi w dzien. Doslownie 3 razy po pol godzinki i to tyle...no ale pzrynajmniej noce przesypia bez problemu...pozdrawiamDzien dobry. My wlasnie wrocilismy z kolejnego szczepienia. Przy pierwszym ukluciu Nico nawet nie zaplakal a przy drugim odrobinke wiec byl dzielny jak niewiem. Teraz spi...pol godziny jak zwykle i ani minutki dluzej.Ten diabelek bardzo malo spi w dzien. Doslownie 3 razy po pol godzinki i to tyle...no ale pzrynajmniej noce przesypia bez problemu...pozdrawiam
, ani mleczka (mojego ani innego), ani herbatki, ech, smoka tylko na spacerach toleruje (i całe szczęście, ale musi ieć też pieluchę na buźce, sama sobie tak kładzie
)! Ale zaczęła się interesować naszym jedzeniem, więc karmimy ją też słoiczkami (jeden mamy na trzy dni!) - póki co deserki, ale trzeba wprowadzić coś innego ;-)...
!!! Sylwisko22, widzę, że ostro wzięłaś się za zrzucanie wagi! Mi zostało jeszcze 3 kg do stanu z przed ciąży, ale ja odchudzać się jeszcze nie mogę... Ale i tak nie jest źle, hihi
!!! Aine, wracaj do nas szybko!!!!!!!!!
,seksik też nie pomógł!!!jednym słowem chyba już wszystkiego próbowałam nie licząc olejku rycynowego,ale w irl się go nie dostanie(pytałam i irlandzkie i polskie farmaceutki jak byłam z Susanaah w ciąży)!!
nigdy nie miałam takiej sytuacji tym bardziej,że przyznane mamy na nowo dopiero od jakiś 5 tyg(wypłacili za 3 tyg a póznniej 2 razy tygodniowe,ale od świąt coś mi się nie zgadza)chyba będę musiała do nich zadzwonić w pon!!!
to się boi