K
krycha
Gość
Wpadłam Wam życzyć słodziutkich snów, do jutra mamusie ;-), pa
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
i tak sobie pomyslalam czy moglabym zetrzec jej marcheweczke z domieszka jabluszka i dodac szczypte cukru???i co myslicie o tych kaszkach z bobovity??sa niektore od 4 miesiaca czy moglabym jej dawac juz taka kaszke???i jak jej to dawac ile razy dziennie itp???
no nic spadam na czerwona herbatke.pozdrawiamU mnie akcja szukanie nowego domu od jutra. Zaprosilam dzisiaj moja wlascicielke zzeby podyskutowac z nia na temat czynszu a dokladnie na zjechanie troszke w dol...n o ale pani jest nieugieta i nie chce zjechac, chociaz wokol peeeelno domow za wiele nizsza cenecoz szkoda troche tego przenoszenia sie bo nie wyobrazxam sobie tego w dodtaku z malym dzieckiem no ale mam juz pelno znajomych zaoferowalo swoaja pomoc wiec powinno pojsc gladko. Napisze jutro czy cos znalazlam. papa
Megan zadna nowosc!! Zwolnij tempo i jak powiesz dziewczyny dzis lenie sie caly dzien to bedzie news!a ja dziewczynki dzisiaj chodzę na 1000obrotach!!!
jestem po zakupach(nie wiem gdzie pomieszczę ciuszki?!),przebieram właśnie te co mi się znudziły,umyłam kamienie do nowego akwarium dla żółwi(kupiliśmy dzisiaj takie ładne),robimy przemeblowanie w domu(po raz ostatni)
teraz oglądam serial i zaraz dalej uciekam do roboty!!!!
miłej nocki śpiochy
Witam sie kobietki.tesciowa poleciala do PL i zostalysmy same...ale juz za tydz wraca na szczescie;-)mam pytanie moja mala nie chce jesc jabluszka ze sloiczka tylko marchewke i zupke jarzynowa zjei tak sobie pomyslalam czy moglabym zetrzec jej marcheweczke z domieszka jabluszka i dodac szczypte cukru???i co myslicie o tych kaszkach z bobovity??sa niektore od 4 miesiaca czy moglabym jej dawac juz taka kaszke???i jak jej to dawac ile razy dziennie itp???
a teraz z innej beczki jak tam wasze postanowienia co do slodyczy???
kurcze pusto tu troche...to chyba dlatego ze tak zimno jest...z lozka sie nie chce wychodzic.a ja niestety musze do sklepu dzisiaj sie wybrac musze zapakowac mala w kombinezon i jakos szybko obleciecno nic spadam na czerwona herbatke.pozdrawiam
A teraz majac prawie 2,5 roku zje, ale tylko ze sloiczka i to z dodatkiem banana , w zadnym wypadku cale!!

ze mna jak z dzieckiem
. Ja mowie ze ja nie robie bo nie mam czasu gdyz zajmuje sie dzieckiem. Ona na to ze gdybym robila to musze zawiadomic socjal. Co za menda. A powiedziala tak dlatego ze jak bylam w piatek po dokumenty to poszlam z kolezanka ktora ma perfekt angielski i w dodatku ma pojecie na temat ksiegowosci i ta kolezanka mowi do niej ze ma uwzglednic urlop jaki mi sie nalezy i wszystkie bank holidaye, bo ja by nie bylo powinna mi wszystko wyplacic a wiem z autopsji ze ona byla barzdzo ciezka do tego typu wyplat czy uwzgledniania bakj holaday -ow. W kadzym badz razie kolezanka powiedziala ze sie do niej sama przejdzie wmoim imienu i jesli ona nie bedzie fair w ten piatek to my tez nie bedziemy. Nie lubie sie klocic ale jesli ona nie bedzie w porzadku to ja nie zamierzam tez byc grzeczna. Trzeba walczyc o swoje prawa....no to zem sie wygadala:-)