Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Chciałabym móc częściej tu zaglądać, ale jakoś nie mogę niestety... Ale się staram!!! Może teraz mi się uda, bo raczej zapowiada mi się tak bardziej leniwy tydzień niż aktywny
, rodzice wyjechali, a szwagierka marzy o odpoczynku, bo w domu ma remoncik! Ale zobaczymy jak to w praniu wyjdzie
, tylko kawałek tylniej płetwy przed budynkiem, no ale nie można mieć wszystkiego. Za to była super pogoda na taki wypadzik, a z nieprzyjemnych rzeczy tylko napiszę, że zaatakowała mnie końska mucha (?) - są tu takie??? Ta co mnie dziabnęła tak wyglądała, więc to moje przypuszczenia
! Odpoczywajcie dziewczynki i spokojnej niedzieli życzę, pozdrawiam, dobranoc, pa
!!! A humorek poprawił Ci się już troszkę czy tak słabo??? Pogoda dziś ciężka - parno, trochę słonka i czasem deszcze, ale i tak nie ma czym oddychać, uff... Ale się pochwalę, dziś mój mąż napisał mi, że przylatuje tydzień wcześniej - mam dobry humorek i nawet pogoda mi go nie popsuje
!!!!! Ozwę się w krótce, trzymajcie się dziewczynki i miłego popołudnia życzę! Aha, a czemu tu tak cichutko? Gdzie się te wszystkie mamy podziały, co????????? Pozdrawiam :-)
! Miłego dnia życzę :-), paBaeata te maternity pads sa do dupy.Pisalam o tym wczesniej.Sa do kupienia w aptece, ale one nie maja kleju wiec sie przesuwaja a poza tym zwijaja sie w rulonik, wiec caly czas trzeba je zmieniac pomimo iz uzywasz dwie naraz.Naprawde polecam Always (bez skrzydelek) nigt.Ta sa takie duze paczki niebieskie, w Dunnes stores.W Tesco zadko na nie trafialam.Naprawde ci polecam.Ale zrobisz jak zechcesz.Ja drugim razem napewno nie kupie tych podkladow, bo po pierwsze wydalam na nie troche pieniedzy bo szybko ida a poza tym naprawde sa do dupy.Pozdrawiam.aaaa Bede w czwartek u eli. paaJa zagladampowiedzcie mi gdzie moge dostac podklady higiniczne potrzebne do szpitala. Na liscie jaka dostalam od kolezanki a ona ze szkoly rodzenia jest pozucja pod tytulem "pads" czyli podklady? A moze zle zrozumialam?
Podklady na lozko maja wiec spoko ciocia.aaa i sa jeszcze jedne padsy. Do biustonosza.Jak bedziesz karmic piersia - wkladi laktacyjne.Przydaja sie baaaardzo.Podpaski juz kupilam.myslalam ze to moze jakies podklady do lozka czy cos w tym rodzaju. W takim razie usuwam je z mojej lisy
dzieki za pomoc papa