Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale obiecuje sie poprawic
.Wyobrazam sobie jak musi cierpiec moj synek tez byl ostatnio w szpitalu,i przy samym pobieraniu krwi sie tak nacierpial ze szok
.A co do Jasia to napewno wyjdzie z tego,tyle juz wytrzymal to da rade napewno silny z niego chlopczyk
trzymam kciuki.I zobaczysz go napewno szybciej niz myslisz;-).Te tez juz mam zapakowanePodklady na lozko maja wiec spoko ciocia.aaa i sa jeszcze jedne padsy. Do biustonosza.Jak bedziesz karmic piersia - wkladi laktacyjne.Przydaja sie baaaardzo.

hej my od poczarku uzywamy pampersow i jesdtesmy zadowolone!Bry mamusie :-)!!! Czekam na jakieś opinie i rady co do wyboru pieluszek, bo w tej dziedzinie jestem zielona i nie bardzo wiem które w końcu wybrać, a czas po troszę się zaopatrywać... Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam i miłego dnia życzę, papatki![]()
Ja polecam tylko i wylacznie pampersy.Hugisy odparzaja (opinia wielu moich kolezanek) wiec odrazu zaopatrzylam sie w pampersy.Co do kosmetykow na poczatku uwazaj na oliwke johnson bo tez lubi uczulac.Polecam kosmetyki Oilatum.Kapanie w oliwce oilatum to rewelacja, nawet nie trzeba po tym dzidzi smarowac oliwka.Mydelko tez bardzo dobre.Szamponik na poczatku uzywalma bambino ale jest tez oilatum./wszystkie kosmetyki oilatum do kupienia w aptece.Bry mamusie :-)!!! Czekam na jakieś opinie i rady co do wyboru pieluszek, bo w tej dziedzinie jestem zielona i nie bardzo wiem które w końcu wybrać, a czas po troszę się zaopatrywać... Z góry wielkie dzięki, pozdrawiam i miłego dnia życzę, papatki![]()