Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

Szczerze mowiac nie mam pojecia jak ze szczepieniami malych dzieci.Pytalam o te szczepionke rok temu , ale moj maluch nie zmiescil sie wiekowo w normie obowiazowych szczepien.Moj gp powiedzial ze szczepienie dzieci przeciw pneumokokom dopiero weszlo w styczniu wiec jeszcze troche to potrwa.Drugi raz nie pytalam ale we wtorek ide to sie zapytam.Oczywiscie mozesz apyta w Medipolu napewno uzyskasz informacje czy szczepia.Co do sprowadzania szczepionki z Polski to sprawa nie jest taka prosta niestety,Wiec lepiej zapytaj W Medipolu.Jesli chodzi o GP to ja jestem tylko tu w Ennis, i nie widze potrzeby chodzenia akurat do Polskiego lekarza.Mam mile doswiadczenia z moim GP, bylam juz nie raz i zawsze mi pomogl.Poza tym mam medical card wiec za darmo.Nie mm odpukac zadnych problemow z dzieckiem, wiec nie musze narazie chodzic do specjalisty.Wiec narazie korzystam z uslug tutejszego GPkobietki mam pytanie-czy tutaj szczepi sie dzieci przeciwko pneumokokom? moja Natalka miala juz wszystkie dawki Prevenaru, w 12. miesiącu życia czeka ją ostatnia dawka, tzw. przypominajaca. I kurcze nie wiem, czy mam sprowadzić tę szczepionke z Polski, czy popytać w Medipolu...Jeszcze nie zapisałam małej do żadnej przychodni, bo od niedawna jesteśmy w Limerick, a tydzień temu byliśmy w Polsce, więc była przebadana dokładnie.
Aha, i jak Wy robicie-zapisujecie dzieciaczki do irlandzkiego gp czy do Medipolu? a może i tu, i tu? troche mam korbę na tym punkcie i pewnie jestem przewrażliwiona, ale z drugiej strony same wiecie, jak ważne sa te szczepienia. Z góry dzięki za jakiekolwiek info.:-)
,niunia rzeczywiscie pajacyk z dunnes hehehe ,a i najmlodsza to ja jestem 22 jak narazie