Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
... Tatuaże, kolczyki w różnych miejscach podobają mi się i owszem, ale u innych, już tak ze mna jest ;-)!!!!
... Przed kłuciem pani doktor ją zważyła i zmierzyła i powiedziała, że... mamy zacząc dokarmiać, bo Pyza przestała przybierać tak ładnie jak dotychczas
! I tak sobie myślę, że albo ja mam mleko już nie takie jak trzeba albo to uroki jakiś skoków rozwojowych, nie wiem... W każdym razie już dziś jadła swoją pierwszą kaszkę (aż 10 łyżeczek), ale dobrze, że coś w ogóle!!!! A cycusia łaskawie pojadła dopiero teraz, a tak od 06.00 rano nie bardzo chciała cokolwiek jeść
.... Nie wiem jak mam ją przekonać do tej butelki, smoczki mamy różne i nic nie działa - dostaje białej gorączki jak tylko poczuje, że z tego smoka leci, ech...
!!!!!!!!!! Megan234, życzę Ci szybkiego rozpakowania, bo pamiętam jak mnie wkurzała końcówka ciąży + jeszcze Twoje perypetie... Kaja_respect, Michaś jest uroczy :-)!!! A gdzie jakieś przeżycia z porodu, co? Beakta, fajowo, że znalezliście już dom! Teraz tylko powoli się przenosić Wam zostało, hehe... Sylwisko22, ciekawie wyglądasz z tym kolczykiem
! Smakuje Wikusi kaszka? Podajesz jej już? Jaką jej kupiłaś? My dajemy (znaczy aż raz, hihi) z Nestle! Justysia21, widzę, że w Polsce to my po sąsiedzku mieszkamy, hihi... Jaki ten świat mały
! Aga_irlandia, jak samopoczucie? A tak w ogóle to kiedy wraca Aine? Jakoś tak nie składnie tutaj, hihihihi
...
i juz zostalam to bylo o 10 rano a dopiero o 2.57 w nocy urodzilam wikusie...poczytaj posty wstecz tez mialam troche przeboji z ta ciaza,ale skonczylo sie dobrze i u ciebietez tak musi byc.pozdrawiam was.