reklama

Mamy z Limerick

Witam się z Wami ponownie ;-)!!! Dzień tak szybko minął, ale zawsze to co miłe szybko się kończy, nie? Spotkanie z Megan234 jak zwykle było ciekawe (dzięki :sorry2:) i super spędziłyśmy z Pyzą czas :-p!!!! Mam nadzieję, że cel został osiągnięty i humorek poprawiony, co ;-)??? A teraz, już po kąpieli i karmieniu, Oliwa w końcu padła, hehe, nie wiem tylko na jak długo...

Aga_irlandia, trzymam kciuki za poniedziałkowy egzamin :tak:!!!!!!!!! Kaja_respect, nigdy nie miałam zapalenia piersi, ale podejrzewam, że to piekielnie boli, ale faktycznie żeby sobie pomóc zaciśnij zęby i karm Maluszka!!! Cytrus, tak to widzisz bywa tu z nami, że czasem cisza jak makiem zasiał, hihihihi... Beakta, ciężka sprawa z tymi smoczkami, ale szukam dalej!!!!

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Beatka a ja chyba mam te smoczki!!!to maja byc cherry????jak tak to bede je dla Ciebie miała!!!
Krycha mi też było miło choć przepraszam,że byłam taka apatyczna,ale ten ból głowy!!!!
co do zapalenia piersi...wiem jak boli!!ale jeśli chcesz karmić dalej...niestety zaciśnij zęby i dalej heja!!!

moja niunka juz spi...ciekawe tylko jak dlugo:baffled:lubi sie jeszcze tak przebudzac czasem w nocy.Swoja droga Megan pytanko do ciebie bo Zuzka jest mniej wiecej w tym samym wieku co moja Jula.Twoja mal budzi sie jeszcze w nocy?
No i wykrakalam ..moja juz tez nie spi

Ostatnia edycja:
Megan234, takie masz smoczki?
A taka ma być końcówka
ctn_soother_diagram.jpg

budzi mi się od 2-4 razy w nocy!zje butle i dalej idzie spać!choć ostatnie 4 noce wstaje Księciowi ok 3 nad ranem i wyje w niebogłosy!nie wiem czy jej się coś złego śni czy co>???pózniej zasypia i już najczęściej śpi do rana!!!!

no wiesz Krycha to ta moja głowa!!!jak to nie zauważyłaś???

no wiesz Krycha to ta moja głowa!!!jak to nie zauważyłaś???

No proszę Cię... Troszkę zamulona i nie tryskająca energią, ale to wsio! I co uzgodniłaś z Księciem kiedy to pępkowe?

A Pyza też budzi się raz w nocy na jedzonko, hihihi, znaczy czeka mnie jeszcze dużo takich pobudek jak widzę po Was :baffled:

chyba właśnie środa!!!
tu pytanie do dziewczynek....pasowałoby Wam w środe ok 14??narazie to tylko plan!!!

tak dokładnie te!!!!czyli uratowałam Beatkę???a ile Beaciu Ty ich chcesz???

reklama
Moja mala w nocy juz nie je .ok.19 zjada kolacje i idzie spac(przewaznie),budzi sie czasem jak smoka zgubi ale zaraz zasypia,czasem ma takie jazdy ze sie budzi po dwoch godzinach i jest wyspana i fika tak dlugo dopoki nie poloze sie z nia,a i tak zazwyczaj jest tak ze ja zasypiam pierwsza a ona gada i wsadza mi palce do oczu:eek:

chyba właśnie środa!!!
tu pytanie do dziewczynek....pasowałoby Wam w środe ok 14??narazie to tylko plan!!!
Jezeli chodzi o mnie to w srode niestety nie moge:-(siostra wraca z pl i kuzyn przyjezdza
Kasia ja wiem i przepraszam z gory za post pod postem,ale sie zgapilam,wiecej sie to nie powtorzy!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry