K
krycha
Gość
Witam się z Wami ponownie ;-)!!! Dzień tak szybko minął, ale zawsze to co miłe szybko się kończy, nie? Spotkanie z Megan234 jak zwykle było ciekawe (dzięki
) i super spędziłyśmy z Pyzą czas
!!!! Mam nadzieję, że cel został osiągnięty i humorek poprawiony, co ;-)??? A teraz, już po kąpieli i karmieniu, Oliwa w końcu padła, hehe, nie wiem tylko na jak długo...
Aga_irlandia, trzymam kciuki za poniedziałkowy egzamin
!!!!!!!!! Kaja_respect, nigdy nie miałam zapalenia piersi, ale podejrzewam, że to piekielnie boli, ale faktycznie żeby sobie pomóc zaciśnij zęby i karm Maluszka!!! Cytrus, tak to widzisz bywa tu z nami, że czasem cisza jak makiem zasiał, hihihihi... Beakta, ciężka sprawa z tymi smoczkami, ale szukam dalej!!!!
) i super spędziłyśmy z Pyzą czas
!!!! Mam nadzieję, że cel został osiągnięty i humorek poprawiony, co ;-)??? A teraz, już po kąpieli i karmieniu, Oliwa w końcu padła, hehe, nie wiem tylko na jak długo...Aga_irlandia, trzymam kciuki za poniedziałkowy egzamin
!!!!!!!!! Kaja_respect, nigdy nie miałam zapalenia piersi, ale podejrzewam, że to piekielnie boli, ale faktycznie żeby sobie pomóc zaciśnij zęby i karm Maluszka!!! Cytrus, tak to widzisz bywa tu z nami, że czasem cisza jak makiem zasiał, hihihihi... Beakta, ciężka sprawa z tymi smoczkami, ale szukam dalej!!!!
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Chyba ze za chwile znowu uciekniecie?
! Wracam za czas jakiś...
lubi sie jeszcze tak przebudzac czasem w nocy.Swoja droga Megan pytanko do ciebie bo Zuzka jest mniej wiecej w tym samym wieku co moja Jula.Twoja mal budzi sie jeszcze w nocy?