reklama

Mamy z Limerick

Beakta, spróbuj tu: Smoczek uspokajający niebieski 6-18 mcy Tommee Tippee SKLEP_TOMKA Tomasz Skrok, Smoczek uspokajający niebieski 6-18 mcy TOMMEE TIPPEE | Pielęgnacja i zdrowie | Smoczki uspokajające | 6-18 miesięcy | BabyClub - WÓZKI | Foteliki dla dzieci | Artykuły dla niemowląt | Avent | Chicco | Wózki dziecięce | Łóżeczka turystyczne | Zabawki, o ile to nie są jakieś stare dane :baffled:... Aha, jak mi się uda to będę miała ten drugi co kupowałam (trzymaj kciuki) i żebyś się nie martwiła nie kupowaliśmy różowych ;-), hehehe...

tak dokładnie te!!!!czyli uratowałam Beatkę???a ile Beaciu Ty ich chcesz???

Super! A gdzie je znalazłaś???????

Jezeli chodzi o mnie to w srode niestety nie moge:-(siostra wraca z pl i kuzyn przyjezdza

Jaka szkoda :-(...

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Krycha ale ja już znalazłam te smoczki i kupie Beacii!!!
Cytrusku...a jaki dzień by Ci pasował??zobaczymy jak inne dziewczyny będą miały czas i coś sie zorganizuje!!!
Kurde nic mi się nie chce!!1

cześć dziewczynki, oj widzę że też urlopujecie albo dużo pracujecie z dzieciaczkami:)
ja jak tak dalej pójdzie to mnie do samolotu nie wpuszczą przez moją nadwagę mama chce mnie utłuczyć ile się tylko da. Wcześniej nie miałam brzuszka nic a nic a teraz razem z oponami to tak 6ty miesiąc jak nic a to dopiero 4ty, ojejej i w ogóle słoneczka tu nie mają, pogoda bez róznicy to już fajniej w Limericku:) I na dodatek tysiące spraw do pozałatwiania i to jaki zbieg okoliczności że wychodzą dopiero jak się do Polski przyjeżdża. Wyobrażacie sobie ze ludzie chodzą i sprawdzają z jakiego tytułu inni mieszkają pod danym adresem, czy płacą odstępne no koszmar, w cholere lepiej mieszkania sprzedać niż komuś odstąpić w tej Polsce bo tylko kłopoty przez to, ja już wiem ze tu nie wrócę nie ma mocnych, a euro dzisiaj po 4,78 sprzedawałam:)))

Krycha ale ja już znalazłam te smoczki i kupie Beacii!!!
Cytrusku...a jaki dzień by Ci pasował??zobaczymy jak inne dziewczyny będą miały czas i coś sie zorganizuje!!!
Kurde nic mi się nie chce!!1

Luzik, tylko końcówki dobrze posprawdzaj (dmuchając na zimne, a'propo's Twojego szczęścia ;-);-);-)...). A nic nie musisz robić przecież, wieczór już, nie? A jakbyś się zdecydowała nie jechać do Dublina to wiesz, zawsze możemy się i tak i tak spotkać :tak:

sprawdzę po 5 razy!!!do dablina ja nie jadę!jakoś mnie to nie jarca chyba!!wole sobie fryzjerkę do domu zaprosić,jeżeli nie wyjdzie z tym pępkowym!muszę zacząć coś robić przy sobie hihi!!

Megan ja też pisałam o tych smoczkach cherry bo mój dziś kupił takie dla małego ale Beatka nie potwierdziła że to te a mi się wydaję że jednak nie bo te cherry ja mam żółtą ta gumę a na jej zdjęciach są białe i obudowa też inna wiec nie wiem;) Czy to pępkowe m być w tą środę i czy ja też bym mogła przyjść<jak nic się nie wydarzy;-)>:confused:

cześć dziewczynki, oj widzę że też urlopujecie albo dużo pracujecie z dzieciaczkami:)
ja jak tak dalej pójdzie to mnie do samolotu nie wpuszczą przez moją nadwagę mama chce mnie utłuczyć ile się tylko da. Wcześniej nie miałam brzuszka nic a nic a teraz razem z oponami to tak 6ty miesiąc jak nic a to dopiero 4ty, ojejej i w ogóle słoneczka tu nie mają, pogoda bez róznicy to już fajniej w Limericku:) I na dodatek tysiące spraw do pozałatwiania i to jaki zbieg okoliczności że wychodzą dopiero jak się do Polski przyjeżdża. Wyobrażacie sobie ze ludzie chodzą i sprawdzają z jakiego tytułu inni mieszkają pod danym adresem, czy płacą odstępne no koszmar, w cholere lepiej mieszkania sprzedać niż komuś odstąpić w tej Polsce bo tylko kłopoty przez to, ja już wiem ze tu nie wrócę nie ma mocnych, a euro dzisiaj po 4,78 sprzedawałam:)))

A kiedy wracasz z Polski? Też miałam podobny problem jak poleciałam do domcu, każdy uważał, że muszę się teraz dobrze odżywiać i gdzie nie poszłam tam jedzonko już czekało - koszmar...

sprawdzę po 5 razy!!!do dablina ja nie jadę!jakoś mnie to nie jarca chyba!!wole sobie fryzjerkę do domu zaprosić,jeżeli nie wyjdzie z tym pępkowym!muszę zacząć coś robić przy sobie hihi!!

No dobra, jak chcesz... I co, były te beciki kocykowe? Patrzyłaś może po ile?

Czesc Olu!:-)
Megan mi pasuje w przyszlym tygodniu czwartek i piatek tylko ta sroda bo oni we wtorek w nocy przyleca takze znajac mnie to od rana w srode bede juz u nich.Ale mna sobie glowy nie zawracajcie,chociz chcialaby was wszystkie razem zobaczyc:-)

Karolina nakopie Ci do dupy!!!głupio się pytasz!!!pewnie że możesz a nawet musisz wpaść!!!!
Aniu...patrzyłam,ale tak na szybkiego w guinesie i nie widziałam!!!ale podejdę jutro i zobacze i do tego obok pasmanterii i jeszcze raz do guinesa!!

reklama
Krycha tez znalazlam ta stronke ale rowniez znalazlam pewne forum i okazuje sie ze to oszust bo dziewczyny tez pozamawialy stamtad te smoczki i tylko kase stracily. Megan kurcze na moich nie bylo wzmianki ze to sa cherry i fakycznie one sa biale a nie zolte,...kupilam dzisiaj inne niby podobne dla sprobowania ale maly cos nie bardzo je chcial , chociaz nie wyplul od razu czyli moze jest jakas szansa na zmiane smoczka ?

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry