beakta
Mammy of boys & girl
Ale to sa dwie nie za duze torby;-)Beakta cos ty tam wziela do tego szpitala ze masz az dwietorby????ja zmisecilam sie w jednej i mialam jeszcze troche luzu na np..kosmetyki
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ale to sa dwie nie za duze torby;-)Beakta cos ty tam wziela do tego szpitala ze masz az dwietorby????ja zmisecilam sie w jednej i mialam jeszcze troche luzu na np..kosmetyki
! Aga_irlandia, będę się rozglądać, ale coś mi się wydaje, że tym razem nie będą mnie długo w szpitalu trzymać! Nie zapomnij później nastukać co Ci tam powiedzieli, trzymamy kciuki
!!!! Sylwisko22, ja przygotowałam na wyjście cieplejszy komplecik (śpioszki + kaftanik), a pod spód body no i cieplejszą czapeczkę (na wszelki wypadek), tylko przypominam, że mam blisko do domu, więc raczej spacerkiem będziemy wracać ze szpitala. W Twoim przypadku to raczej autko się kłania, co? Napewno znajdziesz coś odpowiedniego dla swojego Maleństwa ;-)... Olaaa89, jak się dziś czujesz? Mam nadzieję, że się zainteresują Tobą i Twoimi bólami w szpitalu. Ja byłam kiedyś w podobnej sytuacji, ale trafiłam, niestety, na jakąś znieczulicę i nikt się mną nie przejął, dopiero na ostatniej wizycie w szpitalu jakaś inna lekarka się zmartwiła i wypytywała o wszystko - życzę Ci żebyś do niej trafiła!!!! To była taka młodziutka, chyba, muzułmanka - przemiła!!! Postaraj się nie przejmować, pamiętaj, że Twoje dziecko ma coraz mniej miejsca i że mocniej już napiera na kanał rodny, może to od tego... A jeśli chodzi o Twojego chłopaka, to nie próbował się na razie zahaczyć w Dell'u? Może nienajlepsza robota, ale zawsze to 3 miesiące zarobku...
, ale się jeszcze pojawię dzisiaj! Miłego dnia życzę wszystkim mamusią i choć odrobiny słońca (co by nie zwariować w tej Irlandii
), paps
:-)
!!! Odsłoniłam się Wam troszkę co by tak do końca anonimową nie być, haha... Mam nietypową prośbę - czy mogłybyście podać jakieś ciekawe propozycje imon dla dziewczynki, bo, jak to u kobiet w ciąży bywa, dotychczasowe, które wybraliśmy (Oliwia) już mi tak bardzo nie leży jak kiedyś i szukamy z mężem jakiegoś innego! To znaczy bardziej ja szukam, bo jemu akurat ta zmiana zbytnio nie pasuje
... Z góry wielkie dzięki :-)!!! A czy Wy również widzicie to słonko??? Aż się lepiej człowiekowi robi
...
Pytali mnie czy chce tlumacza do porodu oczywiscie powiedzialam ze chce jesli jest taka mozliwosc. na pierwszej wizycie w tym szpitalu dostalam rozne ksiazeczki w takiej kopercie. i w jednej z nich są dwie żółte strony do wypełnienia. Są one odnośnie porodu i pobytu w szpitalu,kazali mi to koniecznie wypełnić i przynieść wtedy jak bede szła rodzić. aaa i zapytali czy mam spakowaną juz torbe do szpitala,powiedzialam ze tak,i odrazu mi powiedzieli żebym wyjeła wszystkie ciepłe rzeczy,nie ma mowy o jakis śpiworkach i takich tam grubych ubranek.na wyjscie wystarczy Body,jakies dlugie spodenki lub śpioszki,kaftanik z dugim rękawkiem,cienka czapeczka i to wszystko. Słyszałam już o tym wczesniej od znajomych ale za bardzo nie wierzyłam bo przeciez u nas w polsce jest zupełnie inaczej,a tu harują dzieci od urodzenia. Ja i tak wiem swoje i wy pewnie też 
teraz ide sie zdrzemnąć bo nie spałam całą noc. pozniej zajrze. buuziaki przesyłam :*
.wiec moze sie spotkamy.mam pytanko co do tlumacza.to na wizytach tez masz tlumacza czy jak bo ja zawsze musze radzic sobie sama.jest jedna lekarka/pielegniarka z ktora nie moge sie dogadac wredna baba nie chce zebym ja zrozumiala a i w karcie wpisala mi "bardzo zly angielski" czym mnie bardzo skrzywdzila;-)mam nadzieje ze cos sie juz zacznie u mnie brzuch bardzo duzy.moja mala tez ma juz malo miejsca ciagle wystaje to noga czy reka i czasem boli ale i tak to jest takie slodkie...pozdrawiam cie OLAAA trzymaj sie juz nie dlugo.jutro u mnie 38 tydz a wogule nie widze zeby brzuch sie obnizyl itp.zalamka tak chcialabym tulic juz malutka w ramionach
dobrze, że malutka śpi, to mogę do Was naskrobać i z mężusiem poklikać na skajpie:-) całusy!