Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Krycha narazie z terminem bezzmian!!!
tak sobie myślałam,hehe,że specjalnie dla Marcina można coś zrobić w sobote hihi
!!! Więc nim sobie głowy nie zawracaj
...

Na czas lotu biore kartoniki z mlekiem i po sprawie. Gdzies tam zawsze podgrzeje, tym bardziej ze jedzie ze mna jeszcze 4 bliskich znajomych i razem z moimi 7 dzieci czyli to juz grupa zorganizowana bedzie:-)
Krycha ale ja mówie o pepkowym w środę a popijawie dla chcących w sobote!!!
po takim czasie nie balowania heheh nie mogę sobie odmówić żadnej okazji hihi
była u mnie ta kobietka z socjala!!siedziała prawie godzinkę!!miła i sympatyczna heheh ale Jej pytania mnie rozwalały!!!
oczywiście pytania o sfere finansową,o to czemu przyjechałam do irl(była zdziwiona,że podstawowym powodem nie były finanse)...ale były też pytania typu-jak często wychodzimy do znajomych?czy mamy tu przyjaciół?jak wygląda nasze życie towarzyskie??
ale zrobiła wywiad i już po godzince czy 2 zadzwoniła do mnie,ze jeszcze jakiegoś dokumentu brakuje i żebym doniosła jutro a postara się szybko znalezć nam mieszkanko!!!hura hura ale bym się cieszyła!!!!
... A co do środy to my oczywiście będziemy z Pyzuchą
!!!! Zastanawiam się ile będziecie musieli czekać na decyzję o przyznanie tego mieszkanka i gdzie Was wywieje... Widzę, że sprawdzają każdą stronę Waszego życia
, ale się nie dziwię!!!