reklama

Mamy z Limerick

reklama
Beatko..bezpieczgo lotu!i miłego pobytu na ziemi ojczystej hihi!!
a co postanowiłaś z mleczkiem??ja Susanaah brałam w kartoniku te już gotowe!!no ale każda mama ma inny sposób!!za to jadąc do Pl autem brałam wode i mleko w proszku!!!miałam tylko kilka kartoników,żeby podać na szybko np wsiadając na prom!!

Krycha narazie z terminem bezzmian!!!
tak sobie myślałam,hehe,że specjalnie dla Marcina można coś zrobić w sobote hihi

Hahahahaha, chociaż mój mąż byłby przeszczęśliwy to myślę sobie jednak, że reszcie mamuś by to nieodpowiadało, bo wchodziłby w grę wtedy tylko weekend :-p!!! Więc nim sobie głowy nie zawracaj :sorry2:...

Beakta, spokojnego lotu życzę :tak:

Krycha ale ja mówie o pepkowym w środę a popijawie dla chcących w sobote!!!
po takim czasie nie balowania heheh nie mogę sobie odmówić żadnej okazji hihi
była u mnie ta kobietka z socjala!!siedziała prawie godzinkę!!miła i sympatyczna heheh ale Jej pytania mnie rozwalały!!!
oczywiście pytania o sfere finansową,o to czemu przyjechałam do irl(była zdziwiona,że podstawowym powodem nie były finanse)...ale były też pytania typu-jak często wychodzimy do znajomych?czy mamy tu przyjaciół?jak wygląda nasze życie towarzyskie??
ale zrobiła wywiad i już po godzince czy 2 zadzwoniła do mnie,ze jeszcze jakiegoś dokumentu brakuje i żebym doniosła jutro a postara się szybko znalezć nam mieszkanko!!!hura hura ale bym się cieszyła!!!!

Kasia ja tez chce albumu nieposiadam ale moze kiedys....:confused:
Beakte szczesliwego lotu,milego pobytu no i wracaj szybciutko do nas:-)
Aga trzymam kciuki :tak:
Megan sroda o 14?Ja jeszcze nie jestem pewna czy bede ale postaram sie.Jakby co Natinke moze razem skoczymy na pepkowe?

jeszcze jutro potwierdze!ale ogólnie myślę,że to najlepsza pora dla mam z dziećmi!!bo wieczorkiem to dzieci już są śpiące i masakrycznie marudne!!!a tak najczęściej jest to czas po południowej drzemce!!
kurcze znowu będę prowadzić monolog!!!ja nie wiem co z Wami dziewczynki???brak czasu na forum??nieładnie hehe

Na czas lotu biore kartoniki z mlekiem i po sprawie. Gdzies tam zawsze podgrzeje, tym bardziej ze jedzie ze mna jeszcze 4 bliskich znajomych i razem z moimi 7 dzieci czyli to juz grupa zorganizowana bedzie:-)

Na czas lotu biore kartoniki z mlekiem i po sprawie. Gdzies tam zawsze podgrzeje, tym bardziej ze jedzie ze mna jeszcze 4 bliskich znajomych i razem z moimi 7 dzieci czyli to juz grupa zorganizowana bedzie:-)

łoł!no to trochę Was leci!!!ale lepiej zorganizowanie niż samotnie!pamiętam jak ja leciałam z małą sama!!wszystko byłoby ok gdyby nie bagaż podręczny!a polacy raczej nie są skorzy do pomocy!każdy swojej dupy pilnuje niestety

Krycha ale ja mówie o pepkowym w środę a popijawie dla chcących w sobote!!!
po takim czasie nie balowania heheh nie mogę sobie odmówić żadnej okazji hihi
była u mnie ta kobietka z socjala!!siedziała prawie godzinkę!!miła i sympatyczna heheh ale Jej pytania mnie rozwalały!!!
oczywiście pytania o sfere finansową,o to czemu przyjechałam do irl(była zdziwiona,że podstawowym powodem nie były finanse)...ale były też pytania typu-jak często wychodzimy do znajomych?czy mamy tu przyjaciół?jak wygląda nasze życie towarzyskie??
ale zrobiła wywiad i już po godzince czy 2 zadzwoniła do mnie,ze jeszcze jakiegoś dokumentu brakuje i żebym doniosła jutro a postara się szybko znalezć nam mieszkanko!!!hura hura ale bym się cieszyła!!!!

Heh, brzmi ciekawie, tylko, że mój małżonek niebardzo pijący jest :sorry2:... A co do środy to my oczywiście będziemy z Pyzuchą :tak:!!!! Zastanawiam się ile będziecie musieli czekać na decyzję o przyznanie tego mieszkanka i gdzie Was wywieje... Widzę, że sprawdzają każdą stronę Waszego życia :baffled:, ale się nie dziwię!!!

reklama
A niech sprawdają w końcu to ich pieniądze,a my nie jesteśmy obywatelami tego kraju!więc się im nie dziwie!w sumie to śmiałam się z Jej pytań!!bo pytała jak życie towarzyskie?a ja Jej na to;jak widać hihi!!2 dzieci w domu to imprezy w sumie nie wchodzą w gre chyba,że z innymi mamami!!
No ja sobie nie wyobrarzam inaczej!!Ty i Pyza macie niemal obowiązek być na pępkowym!!!
tym bardziej,że z Pyzą i Marcinem widzieliście Caroline jako pierwsi!!!

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry