Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
, coś nie chciała sobie dłużej drzemać - po pół godzinki max!!!!!! Chyba mam na dziś dość!!!! Dzięki Justysia21 za miło spędzony czas, musimy to koniecznie powtórzyć
!!! Megan234, Słoneczko, to jutro przyleze tak jakoś ;-)... Nie dołuj się i nie stresuj i męża nie słuchaj!!!!!!!!!! 
Krycha do męża to mu brakuje!!!
już mu troche przeszło,bo mu powiedziałam,że ja bede rozbitym jezdzić a on niech sobie kupi drugii!!!
no i oczywiście zapraszam!!!juz mi troche lepiej!!!chociaz wiem,że muszę szybko wrócić do pracy zeby na slub zarobic
... Ale postaraj się już dzisiaj o tym wszystkim nie myśleć, zrelaksować się nieco i spać tak długo jak Ci tylko Młode dadzą!!!!! Do jutra :-)
Nie wiem co robić jedni mówią to dokarm i będzie ok nie stresuj się inni nie nie mieszj przeczekaj, dostawiaj do piersi - minie, A co ja kurka robie?/ on non stop przy piersi potem jeszcze po nim jade laktatorem i... efekt taki że Michaś szuka po pół godzinie już, ja go próbuje uśpić, nosić porozmawiać i w końcu i tak po 1-2 h karmie na nowo
gastone dołączam do chóru buuuuuuWitam sie dziewczynki.U was tez tak ladnie pada???buu