reklama

Mamy z Limerick

a ja jeszcze tak na chwilke bo mezus spac nie moze wiec i ja nie spie...
Megan pewnie ze sie wczesnie widzimy... ja juz sie doczekac nie moge az Caroline zobacze...hihihi

reklama
Dzień doberek :cool2:!!!! Mam neta hihiihihihi, mam nadzieję, że mi dziś już nie wyłączą, bo po dłuższej chwili chyba wystąpił u mnie wczoraj zespół odstawienia :laugh2: :rofl2: :laugh2:

Dziewczynki jeszcze raz przepraszam!!!
pępkowe na 1000% przenosimy na poniedziałek godzina 14 apt 120 old windmill court!!zapraszam wszystkie chętne mamy!!!
Krycha i Justyna my mam nadzieję widzimy się wczęśniej??

Nie masz za co przepraszać, Cytrusek się raczej ucieszył ze zmiany terminu ;-)!!!! Pewnie, że się widzimy wcześniej, daj tylko znać kiedy będziesz miała czas!!!! No i powodzenia również życzę w tym sądzie :-D!!!!!

Miłego dnia, pozdrawiam, buźka :sorry2:

dzieńdoberek fajna pogoda :-D
gastone wczoraj udało mi się złowić fajną pogodę i spacer był bardzo udany, mam nadzieję, że dzisiaj też
a jak twoje samopoczucie dzisiaj?

aga jak ci poszedł egzamin?

megan czy ja tak nieśmiało mogę się wprosić na pępkowe? :zawstydzona/y:
wiem, że już wszystkie się znacie więc nie chcę intruzować

dzieńdoberek fajna pogoda :-D
gastone wczoraj udało mi się złowić fajną pogodę i spacer był bardzo udany, mam nadzieję, że dzisiaj też
a jak twoje samopoczucie dzisiaj?

aga jak ci poszedł egzamin?

Ja czuje dobrze.Poz tym ze glowa dzis boli to oki.Wlasnie ie zastanawiam nad spacerkiem.Narazie moje dieckosie ladnie bawi klockami, wiec sie rozkoszuje cisza...

A wlasnie ze sie nie znamy,ja mialam przyjemnosc poznac jak narazie Olivce,Natinke,Justysie no i Martuane oczywiscie znam:-)
no wlasnie Aga jak egzamin:confused:
Oj gapa ze mnie:baffled: zapomnialam sie przywitac:Czesc kobietki:sorry2:

Dziewczeta - musze napisac do Ryanaira wniosek czy tam prosbe o zwrot kosztow za niewykorzystany bilet.Powod - odwolany lot. Pisalyscie juz takie cos ? Nie wiem jak sie z to zabrac, czy pisac normalnie tzn poczta papierowa czy e-mailem, co trzeba zalaczyc... i jeszcze - za lot placilam za pomoca karty 3V..i czy oni ewentualnie zwroca mi kase na normalne konto czy na konto 3v...
A tak wogole to dzien dobry :D

reklama
hejka
egzamin nie wiem jak bo wyniki za jakies 2 tygodnie poczta przyjda...bylo jeszcze gorzej niz poprzednim razem ech.....modle sie aby zdac ale prawde mowiac jakos na to nie licze.....
poza tym ja dzis po wizycie w szpitalu dzidzunia pieknie rosnie serduszko bije i jest wszystko w porzadku,.....przyszla do mnie specjalnie moja lekarka z kliniki wczesnej ciazy i usg robili mi w pokoju a nie na ogolneym scanie:)zrobili mi przeciwciala dzis i zapisali na 20 maja na test glukozy....
to tyle
uciekam bo mam rodzicow do niedzieli wiec moja nieobecnosc jest usprawiedliwiona:):):)
pozdrawiam wszystkie bardzo serdecznie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry