reklama

Mamy z Limerick

no chyba sie rzeczywiscie wszystkie na to pepkowe szykuja hihihi
Krycha gdzie jest ten sklep z tymi rzeczmi co pisalas dla dzieci bo moze sie jutro po drodze tam wybiore.... a moze Ty masz ochote pojsc ze mna przed wizyta u Magdy?????

Bardzo chętnie się z Tobą wybiorę :tak:, numer fonu masz więc tylko daj znać o której i gdzie ;-)!!!
Zmykam dziecię karmić po półgodzinnej drzemce :sorry2:

reklama
ok Aniu dam znac jak sie wyszykuje i bede z domku wychodzic bo pewnie Tobie tyle czasu starczy na wyszykowanie.... dojechac ode mnie do centrum to nie lada wyczyn..... ja na koncu swiata teraz mieszkam hihihi ale juz nie dlugo jupi 20 tuz tuz juz nie moge sie doczekac przeprowadzki na nowe mieszkanko.... a wtedy impreza u mnie oczywiscie bezalkocholowa dla niektorych.....

a ja Was musze przeprosić!!!niestety pepkowe musze przeniesc!!dostalam wezwanie do sadu na jutro!!!!!!!!!!!!!!dziwne ze z dnia na dzien!!!a jednak!!!!!!!!!!jest mi bardzo przykro i bardzo was przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OBIECUJE PEPKOWE BEDZIE W PRZYSZLYM TYG!!!!!!!!!!!!!!!ALE MI GLUPIO!!!!!!!!!!!!!!!

a ja Was musze przeprosić!!!niestety pepkowe musze przeniesc!!dostalam wezwanie do sadu na jutro!!!!!!!!!!!!!!dziwne ze z dnia na dzien!!!a jednak!!!!!!!!!!jest mi bardzo przykro i bardzo was przepraszam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!OBIECUJE PEPKOWE BEDZIE W PRZYSZLYM TYG!!!!!!!!!!!!!!!ALE MI GLUPIO!!!!!!!!!!!!!!!

Oj tam, wielkie rzeczy :-), co się łamieszm jak mus to mus!!!!!! Nic straconego i może dziewczynom będzie bardziej pasować, hehe :-p! Justysia21, jeśli nadal chcesz zaglądać do tego sklepu (i może wspólny spacerek albo herbatka u mnie) to daj znać, a jak nie chce Ci się specjalnie po to przyjeżdżać to załatwimy w przyszłym tygodniu ;-)!

Dziewczynki jeszcze raz przepraszam!!!
pępkowe na 1000% przenosimy na poniedziałek godzina 14 apt 120 old windmill court!!zapraszam wszystkie chętne mamy!!!
Krycha i Justyna my mam nadzieję widzimy się wczęśniej??

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry