reklama

Mamy z Limerick

reklama
hej babki
dzisiaj cisza
a ja wczoraj byłam taka padnięta, że zasnęłam wieczorkiem na kanapie a rano też nie mogłam otworzyć oczu :baffled::baffled:
i Bąbel tez był marudny:baffled:
mam nadzieję, że dzisiaj będzie lepiej bo mam robotę, w piątek przyjeżdżają goście na weekend

a ja nie mam dostępu do galerii bo się zgapiłam:-(
megan przysłałabyś mi foty ma mail?

dziendoberek... mi sie dopiero oczka otwozyly.......... pospalam sobie trochu.... a co? ale teraz juz wstaje i zabieram sie do pakowania..... juz jutro przeprowadzka.....:tak::tak::tak:

Wita sie i ja:tak:Pogoda...bleeeeeeeeeeeee
I znowu beznadziejny dzien,a ja jakas markotna jestem,slaba i nic mi sie niechce robic,jakos sily i ochoty niemam:-(
Obejrzalam zdjecia...koniecznie musze sie odchudzic hehe.Megan wszyscy na zdjeciach oprocz Ciebie kochana i Dominika.Jakie my niedobre ze nie pstryknelysmy tobie zdjecia,ale nastepny razem bedziesz miala swoja sesje;)

Ostatnia edycja:
jasne,że wyśle Ci fotaski na meila!tylko podaj mi go na priv!
dziewczynki to wina pogody!!ja też jakaś śnięta jestem jedynie moje libido daje znać o sobie!!a Księcia mam w pracy hehehe!!!
co do sesyjki ja mam swoją prywatną,którą pózniej wkleje!!!

hejka,ja tez nie mam dostepu do tej galerii...mhh tez sie zagapilam!ja od rana mam wesoly domek,mam jeszcze jaednego chlopca pod opieka :) ale sie fajnie z domim bawia wiec luzik :)papa!

reklama
Dzień dobry!!!!!!! W końcu udało mi się do Was dobić :baffled:... Mam jakieś problemy z netem, jedyne co mi śmigało to gg i to też jak chciało :szok:, ale póki co jest!!!!!!!
Wiecie co, kupiłam Pyzce kaszkę "na słodki sen" i... wstawałam do niej w nocy jak zwykle :eek:... A tak się na opakowaniu chwalą, że pomoże dzieciaczkowi całą noc przespać - mojemu nie bardzo pomogło, ech... Jeszcze nie czas na wysypianie się, no cóż i tak i tak będę nią Oliwcie karmić może w końcu zaskoczy hihihihihi...
Ponawiam pytanko - co polecacie na dziąsełka przy ząbkowaniu????? Dziś mamy strasznie ciężki dzień i coś mi się zdaje, że to chyba już (ale pewna nie jestem, ale to marudzenie, cała rączka w buźce (jakby chciała się drapać po dziąsełkach) i gorąca główka dają mi nadzieję...). Pożyjemy - zobaczymy :tak:!!! Póki co dałam jej panadol i zasnęła... Lecę więc jakiś obiad na jutro klecić :laugh2:!!!
Pozdrawiam i udanego popołudnia życzę ;-)

Aha, Aga_irlandia, jak egzamin? Znasz już wyniki?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry