reklama

Mamy z Limerick

krycha ja ci na dziaselka z wlasnego doswiadczenia nic nie poradze!dominikowi zeby wyszly tak szybko i bezbolesnie,ze ktoregos dnia poprostu zobaczylam ,ze zabki juz sa :) takze ja niestety ci nic nie doradze...powodzonka!

reklama
dzien doberek
witam sie milutko
krycha ano wyniki dzis przyszly:wściekła/y:oblalam:no::angry::angry::angry::angry::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled::baffled:
no coz mam jeszcze jedna szanse......ale szczerze mowic juz mi sie nie chce
dobra uciekam
bede pozniej

Dzień dobry!!!!!!! W końcu udało mi się do Was dobić :baffled:... Mam jakieś problemy z netem, jedyne co mi śmigało to gg i to też jak chciało :szok:, ale póki co jest!!!!!!!
Wiecie co, kupiłam Pyzce kaszkę "na słodki sen" i... wstawałam do niej w nocy jak zwykle :eek:... A tak się na opakowaniu chwalą, że pomoże dzieciaczkowi całą noc przespać - mojemu nie bardzo pomogło, ech... Jeszcze nie czas na wysypianie się, no cóż i tak i tak będę nią Oliwcie karmić może w końcu zaskoczy hihihihihi...
Ponawiam pytanko - co polecacie na dziąsełka przy ząbkowaniu????? Dziś mamy strasznie ciężki dzień i coś mi się zdaje, że to chyba już (ale pewna nie jestem, ale to marudzenie, cała rączka w buźce (jakby chciała się drapać po dziąsełkach) i gorąca główka dają mi nadzieję...). Pożyjemy - zobaczymy :tak:!!! Póki co dałam jej panadol i zasnęła... Lecę więc jakiś obiad na jutro klecić :laugh2:!!!
Pozdrawiam i udanego popołudnia życzę ;-)

Aha, Aga_irlandia, jak egzamin? Znasz już wyniki?

Krycha bonjela jest the best!!

ja jestem:-)kurcze czekam kiedy mi aktywuja pakiet z kanalami dla dzieci:baffled:bo juz bajki o swiniach mam dosc:crazy:
Ania ja tez dal Julii nie potrzebowalam masci na dziaselka,ale bonjela jest OK tzn.mi pomogla kiedy mi zab madrosci wychodzil a bolalo jak cholera i spuchnieta bylam ze hoho

Ostatnia edycja:
ja mam nieszczesna N tv.zamowilam pakiet z bajkami i czekam teraz ponoc w ciagu 24 h maja go uaktywnic:baffled: Aga a jak tam w maternity z Marta,bylyscie razem?

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry