Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
oblalam

Dzień dobry!!!!!!! W końcu udało mi się do Was dobić... Mam jakieś problemy z netem, jedyne co mi śmigało to gg i to też jak chciało
, ale póki co jest!!!!!!!
Wiecie co, kupiłam Pyzce kaszkę "na słodki sen" i... wstawałam do niej w nocy jak zwykle... A tak się na opakowaniu chwalą, że pomoże dzieciaczkowi całą noc przespać - mojemu nie bardzo pomogło, ech... Jeszcze nie czas na wysypianie się, no cóż i tak i tak będę nią Oliwcie karmić może w końcu zaskoczy hihihihihi...
Ponawiam pytanko - co polecacie na dziąsełka przy ząbkowaniu????? Dziś mamy strasznie ciężki dzień i coś mi się zdaje, że to chyba już (ale pewna nie jestem, ale to marudzenie, cała rączka w buźce (jakby chciała się drapać po dziąsełkach) i gorąca główka dają mi nadzieję...). Pożyjemy - zobaczymy!!! Póki co dałam jej panadol i zasnęła... Lecę więc jakiś obiad na jutro klecić
!!!
Pozdrawiam i udanego popołudnia życzę ;-)
Aha, Aga_irlandia, jak egzamin? Znasz już wyniki?
bo juz bajki o swiniach mam dosc
nie no spoko;-)tak tylko pytam czy bylyscie razem i wogole.Ale masz racje jak bedzie miala czas to napisze co i jak.gosia tak bylysmy razemnapewno jak bedzie miala chwilke to napisze co i jak bylo
ja nie czuje sie upowazniona do przekazywania wiadomoci
![]()