megan234
Fanka BB :)
Cytrusku!
Zuzka w dzień zasypia sama w łóżeczku w sypialnii!w nocy też kładzie się ją samą,ale po 2 w nocy przychodzi do Niej Książe i zdaża się,że Ona płacze i jest zabierana do łóżka!!tak się stało po polsce!(tam spała z nami z powodu braku innych możliwości)a wcześniej spała sama w łóżeczku nie zabieraliśmy Jej do łóżka!!!
a swój pokój dostanie na 3 latka!!uważam,że to jest odpowiedni czas!!ale możliwe,że nastanie to wcześniej!!
czy ktoś wie co dzieje się z Martą?nie mam nic na karcie,żeby do Niej zadzwonić,a trochę się martwie
Zuzka w dzień zasypia sama w łóżeczku w sypialnii!w nocy też kładzie się ją samą,ale po 2 w nocy przychodzi do Niej Książe i zdaża się,że Ona płacze i jest zabierana do łóżka!!tak się stało po polsce!(tam spała z nami z powodu braku innych możliwości)a wcześniej spała sama w łóżeczku nie zabieraliśmy Jej do łóżka!!!
a swój pokój dostanie na 3 latka!!uważam,że to jest odpowiedni czas!!ale możliwe,że nastanie to wcześniej!!
czy ktoś wie co dzieje się z Martą?nie mam nic na karcie,żeby do Niej zadzwonić,a trochę się martwie
A co do Marty to faktycznie jakos dziwnie ze sie odzywa do mnie tez nie wpadla ani nie zadzwonila
Ale teraz to juz chyba za pozno dzwonic wiec poczekam do rana,zadzownie jak wstane
, Pyzucha budziła mi się dziś 3 razy no i o 06.00 pobudka, ale myślę, że to troszkę przez to, że zasnęła wczoraj zaraz po 20.00
... Ale dziś niewyjściowo
ble...
!!!!!! Aga_irlandia, przykro mi, że i tym razem nie udało Ci się zdać tego egzaminu... Ale to przecież nie koniec świata, nie? Pisałaś, że zostało Ci jeszcze jedno podejście i co później, już nie możesz go zdawać??? Gastone, rozglądałam się ostatnio za tymi wózkami co chciałabyś kupić i tu nie znalazłam nic
... Megan234, ja również poproszę o foty na @
!!!!!!)