reklama

Mamy z Limerick

Cytrusku!
Zuzka w dzień zasypia sama w łóżeczku w sypialnii!w nocy też kładzie się ją samą,ale po 2 w nocy przychodzi do Niej Książe i zdaża się,że Ona płacze i jest zabierana do łóżka!!tak się stało po polsce!(tam spała z nami z powodu braku innych możliwości)a wcześniej spała sama w łóżeczku nie zabieraliśmy Jej do łóżka!!!
a swój pokój dostanie na 3 latka!!uważam,że to jest odpowiedni czas!!ale możliwe,że nastanie to wcześniej!!
czy ktoś wie co dzieje się z Martą?nie mam nic na karcie,żeby do Niej zadzwonić,a trochę się martwie

reklama
Ja tez uwazam ze jeszcze za wczesnie na samotny pokoik,mysle tak ze moze na dwa latka ale jeszcze zobacze;-)Pytam bo Jula cos ostatnio niechce spac sama tylko z nami no a to troche jest uciazliwe:-(Kombinuje co zrobic zeby ja zachecic do spania w lozeczku,myslalam ze wyciagne barierke z lozeczka i zaloze ten taki ogranicznik zeby sie nie skulala.Moze jak bedzie wiedziala ze moze sama wyjsc to bedzie lepiej,bo tak to stoi w lozeczku i ryczy.Niewiem juz co mam wykombinowac,kazdy radzi inaczej:baffled:A co do Marty to faktycznie jakos dziwnie ze sie odzywa do mnie tez nie wpadla ani nie zadzwonila:confused:Ale teraz to juz chyba za pozno dzwonic wiec poczekam do rana,zadzownie jak wstane

Dzieńdoberek wszystkim;)
Widzę że jak zwykle jest co czytać i obserwować na forum;)
Ja dziś wstałam z troszke lepszym nastrojem i brakiem gorączki - w końcu:tak:
Teraz szykuję się do pracy a potem może pojedziemy do Ennis;) Więc mam nadzieję że humorek mnie nie opuści, choć Tomek zaczyna dziś nocki więc wieczorki mam samotne z dzieciaczkami. Cieszę się że ma pracę choć chodzą słuchy że ma się praca skończyć < modlę się oby nie> bo wiadomo jak teraz jest no a jeszcze Nas wylot do Polski czeka:baffled:
Więc dziewczyny mimo deszczu za oknem życzę miłego dnia:tak:

Ja tez sie witam...dzis czeka mnie 1 wizyta w szpitalu,mam na 10.30...przyznam ,ze troche sie boje!ale jedzie ze mna kolezanka,no i zamowilam tez sobie tlumacza,mam nadzieje,ze bedzie oki!a najwazniejsze by z dzieckiem bylo w porzadku :) zdam relacje po
a co do Twojego pytania CYTRUS to Dominik od urodzenia mial swoj pokoik i od zawsze spal sam,byly chwile,ze sie czesto budzil i bralismy go do siebie,ale ogolnie to bajka na dobranoc(wczesniej butla ) i wychodze z pokoiku.
buzka!!

Ostatnia edycja:
Dzień doberek!!!! Ciężka noc za mną :errr:, Pyzucha budziła mi się dziś 3 razy no i o 06.00 pobudka, ale myślę, że to troszkę przez to, że zasnęła wczoraj zaraz po 20.00 :-p... Ale dziś niewyjściowo :dry: ble...
Natinke18, udanej wizyty i nie zapomnij później zdać nam relacji :sorry2:!!!!!! Aga_irlandia, przykro mi, że i tym razem nie udało Ci się zdać tego egzaminu... Ale to przecież nie koniec świata, nie? Pisałaś, że zostało Ci jeszcze jedno podejście i co później, już nie możesz go zdawać??? Gastone, rozglądałam się ostatnio za tymi wózkami co chciałabyś kupić i tu nie znalazłam nic :baffled:, tylko udało mi się wygrzebać jakieś w polskich sklepach (na stronach internetowych) :rolleyes2:... Megan234, ja również poproszę o foty na @ :-p!!! A jak tam samopoczucie przyszłych mamusiek???????
Dzięki za info co do specyfiku na ząbkowanie, muszę się w takim razie zaopatrzyć w końcu (ciągle to odkładam :oo2:!!!!!!)

Pozdrawiam mamusie i miłego dnia życzę

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dzien dobry.Cytrusku moj Max zawsze zapypial ladnie sam w pokoju, jednaknie spi sam.Moj maz do niego przychodzi w nocy , bo wyrzucam go bo strasznie chrapie.Ale z zsypianiem nie ma problemu.Swoj pokoik jednak dostanie dopierow przyszym roku, jka moze powiekszy sie rodzinka.Narazie nie widze takiej potrzeby.Najwniejsze ze potrafi zasnac sam w pokoju.Po plodniu tez sam zasypia.
Krycha dzieki za pamiec.Znalazlam pare ofert i bede dzwonic.Kupie uzywany, bo przeciez mam trzy wozie , wiec szkoda mi kasy na czwarty.Poza tyn te ktore chce kosztja niebotyczne 500 euro wiec bez sensu.
No to spadam bo dzis idziemy w gosci.Paaa

dzien dobry
krycha wlasciwie to nie wiem co po tym jak nie zdam 3 raz szczerze mowic jakos nie bardzo bylam zainteresowanabo chyba zdam no nie????
natinke powodzenia na wizycie....swoja droga strasznie pozno masz te wizyte....moja kolejna w szpitalu 25 marca:) ale ja mam czestsze wizyty co 3 tyg u gp a co 6 w szpitalu:)
zycze milego dnia
ide robic paczki i faworki

Dziędoberek wszystkim mamciom:):-) Wczoraj byłam w szpitalu I tu ukłonki do Agi:))bardzo mi pomogła bo, ja z angielskim nie za bardzo:) Co do dzidzi to podobno wszystko ok i oby tak było ale wczoraj siedziałam nad zdjęciami z Usg z Polski a miałam tam 2 które się ze sobą pokrywały co do dnia a na usg wczorajszym dzidzka jest młodsza ponad tydzień:( mam nadzieje że to jakaś bzdura i błąd ale i tak nerwy podszarpane:( No a pozatym dzięki dziewczynki za troske :))Nie miałam wczoraj nastroju na siedzenie na kompie:) Ale mężulek już wieczorkiem chumorek mi poprawił :))Nie ma to jak mężczyzna :)))

reklama
Czesc babeczki:-)
No i Martusia sie znalazla;-)Natinke trzymam kciuki.
Teraz kombinuje jak moge przemeblowac sypialnie,lozeczko Julce chce przestawic,jakas mala zmiana od czasu do czasu sie przyda;-).Ide suszyc wlosy i na akupy po paczki bo Marta wpadnie na kawusie popoludniu:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry