reklama

Mamy z Limerick

marta nic sie nie martw tym usg.....wlasciwie sama nie wiesz kiedy zaszlas wiec roznica moze byc...:):):)
milego dnia
ja juz ciasto na paczki i faworki ukrecilam a teraz czekam az urosnie i do pieczenia:)

reklama
Witam sie ja jeszcze z PL. Gosia cos ty znowu za wozek wynalazla?;-) martuana nie przejmuj sie tym usg !!! Tydzien to zadna roznica, przeciez kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie a i usg tez sa rozne wiec spoko a zeby cie pocieszyc to ci powiem co ja mialam.Pomiedzy terminem z usg a miesiaczkowym mialam roznice 4 tygodni !!! i tez na pocztku sie tym przejmowalam bo troche to bylo delikatnie mowiac dziwne i tyle co szukalam na ten temat wiadomosci to wiem tylko ja i moj komputer :-)

Dziędoberek wszystkim mamciom:):-) Wczoraj byłam w szpitalu I tu ukłonki do Agi:))bardzo mi pomogła bo, ja z angielskim nie za bardzo:) Co do dzidzi to podobno wszystko ok i oby tak było ale wczoraj siedziałam nad zdjęciami z Usg z Polski a miałam tam 2 które się ze sobą pokrywały co do dnia a na usg wczorajszym dzidzka jest młodsza ponad tydzień:( mam nadzieje że to jakaś bzdura i błąd ale i tak nerwy podszarpane:( No a pozatym dzięki dziewczynki za troske :))Nie miałam wczoraj nastroju na siedzenie na kompie:) Ale mężulek już wieczorkiem humorek mi poprawił :))Nie ma to jak mężczyzna :)))
Nie przejmuj sie Marto. Takie roznice sie jeszcze nie raz pojawia.. Na czerwcowkach dziewczyny pisza ze np na usg wyszlo ze noga jest strasza od glowy o tydzien... i lekarze mowia ze to normalne...Glowa do gory i sie nie stresuj dla dobra dziecka...

Dzięki dziewuszki:-)Czwarte dzieciątko będe miała a jak pierworódka się zachowałam hehe:)Ale każde przeżywa się inaczej:)A w dodatku w Irlandi będe rodziła pierwszy raz :)Ale właśnie wróciłam z zakupków kupiłam sobie następne spodnie ciążowe także Handra uciekła:))A tak pozatym ciężarne w H M.duże wyprzedaże odzieży dla ciężarówek:);-)lece kończyć obiadek potem do was wpadne na pogaduchy:):-)

marta no rozbrajasz mnie normalnie:)po sklepach juz sie szweda z odzieza ciazowa no.....ja jakos nie bardzo :( na razie i tak wchodze we wszystkie swoje ciuchy i nawet do spodni pasek zakladac musze bo spadaja hehehh:)
mam nadzieje ze tak jeszcze te ciuchy ponosze jakis czas:) a co....

hej!ja juz po wizycie...mhh myslalam,ze ten szpital ładniejszy bedzie,ale nie to najwazniejsze!najwazniejsze ,ze dzidzia rosnie jak na drozdzach (ma juz 15cm) i wszytsko z nia w porzadku :)tłumacza nie bylo,ale jakos dalam rade...tylko wykonczona jestem tymi kolejkami!naszczescie nastepna wizyte mam dopiero w kwietniu,poniewaz w marcu na miesiac do polski lece ,wiec tam sie zbadam!no to na tyle :) papatki!

Witam sie ja jeszcze z PL. Gosia cos ty znowu za wozek wynalazla?;-) martuana nie przejmuj sie tym usg !!! Tydzien to zadna roznica, przeciez kazde dziecko rozwija sie we wlasnym tempie a i usg tez sa rozne wiec spoko a zeby cie pocieszyc to ci powiem co ja mialam.Pomiedzy terminem z usg a miesiaczkowym mialam roznice 4 tygodni !!! i tez na pocztku sie tym przejmowalam bo troche to bylo delikatnie mowiac dziwne i tyle co szukalam na ten temat wiadomosci to wiem tylko ja i moj komputer :-)

hihi juz na tyle mnie znasz ze wiesz ze stuknieta jestem nie?
hih wozek jane slalom albo quinny speedi :-)

reklama
no to widze ze mam szczescie ze tlumacza nie potrzebuje;:):):) tylko po co sie umawiac skoro on i tak nie przychodzi?????????
no nic....
Ja w sumie tez go niepotrzebowalam,tyle ze chcialam i myslam ze wytlumaczy dokladnie moj problem z oczami bo z mojej dokumentacji ktora przywiozlam z polski pisanej po lacinie tutejsi lekarze malo rozumieli,no ale w sumie to sama lepiej wytlumaczylam im niz ten tlumacz na czym rzecz polega.A ze on nie przychodzi mimo tego ze sie umawia to niewiedzialam:no:w kulki se leca moim zdaniem tak sie robic nie powinno,dobra ja znam na tyle angielski zeby sie dogadac ale co maja zrobic dziewczyny ktore jezyka nie znaja???

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry