reklama

Mamy z Limerick

reklama
Aga znowu same jestesmy:baffled:reszta pewnie siedzi i paczkami sie opycha:-D
Wiesz co powiem ci ze mnie nawet nie zapytali czy potrzebuje tlumacza.O tlumaczu dowiedzialam sie przez przypadek,podsluchalam w poczekalni rozmowe takiej dziewczyny wlasnie z tlumaczem no i pdeszlam i zapytalam co i jak.No i wtedy poszedl ze mna na badania a potem poczekal az umowie sie na kolejna wizyte i im kazal zaznaczyc ze mam tlumacza.Babeczka na recepcji zaznaczyla na karcie,ale przy kolejnych wizytach nawet nie zapytala ani nie powiedziala ze tlumacza nie bedzie bo np.cos mu wypadlo...po prostu to maja w d....
Ale tam bylo minelo...bo sie normalnie poirytowalam

Kasiu w takim razie ide zjesc jeszcze jednego,jakby co to mam twoje zezwolenie;-),a pozatym nie mozna marnowac jedzenia ...prawda?
A Kasia wyslalam Ci zaproszenie na nk:-)

ja nie zjadlam zadnego paczka :( w polskim sklepie,w ktorym bylam juz wykupione!ale za to mam oponki :) tez sa pyszne!!a co do tlumacza to umowie go na nastepny raz po raz kolejny,ciekawe czy bedzie :)!buzka

wypilam kawusie w przemilym towarzystwie Maty i Mareczka:-)Dziewczyny a co wy sadzicie na spotkanie taki maly dzien (po lub przed) kobiet,bo my tu z Martusia tak sobie pomyslalysmy,spotkalybysmy sie u mni lub u niej...co?Jak myslicie,ktora sie pisze?

Ja zawsze miałam inne problemy w szpitalu,ale nigdy mi się nie zdażyło,żeby nie było tłumacza!!!
ja dzisiaj dzionek spędziłam na staniu w kolejkach w banku i na spacerkach!!
ogólnie nastrój ok,ale jestem dzisaij aspołeczna!raczej samotnik dzisiaj ze mnie!dlatego narazie się żegnam!a co do spotkania to ja kolejne 2 tyg się nie piszę!!bo mam ukochanego w domku!

:-D!!!!! Ja tam się pączkami dziś nie opychałam, ale miałyśmy gości ;-)!!!!! Było przemiło hehehehe!!!! Zmykam teraz zająć się wieczornymi obowiązkami i chyba raczej już nie zaglądnę, więc słodkich snów życzę, pozdrawiam :sorry2:

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
no wlasnie gosia ja sie na kawke do marty pisze;:) zapraszala wczoraj wiec trzeba ja za slowo trzymac coby pozniej nie zapomniala hahahah
zartuje....
ale no mozna by.....moze w poniedzialek? marta?
no tak widze ze dzis pewnie odpowiedzi nie otrzymam hehhe
uciakam
dobranoc

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry