• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Magan234-ostatnio kuplias podwojny wozeczek dla dzieci...bardzo prosze napisz mi czy mozna zrobic z niego pojedynczy wozek???czy nadaje sie dla noworodka ?jesli mialabys chwilke czasu cyknelabys fotki jak wyglada na zywo???no i jesli to nie problem gdzie kupowalas i jaka byla jego cena????
dziekuje z gory:-)

reklama
Czesc edziewczynki.My po spotkaniu.Ja ze swojej strony powiem ze bylo sympatycznie i fajnie bylo sie spotkac.A dziewuszki musze troszke przeprosic z mojego urwiska! Ale dalysmy wsystkie ciala inie zrobilysmy zdjec!!!!
Moj urwis juz spi, padl jak mucha a ja cholercia mam bol glowy buuuu

witam po południu
dzięki dziewczynki za spotkanko, miło było Was poznać i spędzić dzionek, nawet nie zauważyłam, że był taka paskudna pogoda, :-)
Bąbel zasnął 2min po odpaleniu samochodu, tak się na dokazywał:-D:-D
za to synek Beatki dla porównania, to aniołek grzeczniutki :tak:
justysia przepraszam ale nie zdążyłam po avonki , musiałam po drodze zgarnąć M z pracy

gastone to przez nas ten ból głowy?:confused::sorry2:

reklama
No to super ze spotkanie sie udalo:-)A to za zdjecia a raczej ich brak::angry: haha
A my spedzilysmy popoludnie w towarzystwie Oli.Wlasnie Olu Avon czeka na Ciebie :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry