Takie jaja tu robia?Przeciez mozliwa jest pomylka,chyba wiekszosc z nas bedac w ciazy ,zanjac plec w jakims tam stopniu bierze pod uwage ta druga opcje
Mi by bylo wstyd podac do sadu taka sprawe,przeciez to nie wyrok,czy katastroa.Wazne ze zdrowe dzieciatko:-)Ja pamietam ze zapytalam tylko czy dziewczynka,tak dla potwierdzenia bo wczesniej lekarz w pl stwierdzil dziewczynke
Ale do samego konca bralam pod uwage obie opcje haha.Ja tez juz mykam do mezusia sie potulic;-)Papa dziewczynki
Mi by bylo wstyd podac do sadu taka sprawe,przeciez to nie wyrok,czy katastroa.Wazne ze zdrowe dzieciatko:-)Ja pamietam ze zapytalam tylko czy dziewczynka,tak dla potwierdzenia bo wczesniej lekarz w pl stwierdzil dziewczynke
Ale do samego konca bralam pod uwage obie opcje haha.Ja tez juz mykam do mezusia sie potulic;-)Papa dziewczynki

!!! Ale co tam, ważne żeby zdrowe było, a to, że będzie dziewuszka to i tak czuliśmy, ale faktycznie, zawsze bierze się przecież pod uwagę niespodzianki ;-)!!!
, pewnie gdyby nie dzisiejsza imprezka to starałabym się Pyze teraz jakoś usypiać, ale może dzięki temu kimnie mi się jeszcze w domku... No a ja mam czas żeby sałatkę sparwić
, więc zmykam i do zobaczyska się za niedługo!!!! I wszystkim mamusią życzę udanego czwartku, buziaki, paaaa ;-)