• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
A myśmy w tą paskudną pogodę musieli jeszcze na zakupy skoczyć :crazy: brrrrr... Okropnie wiało i padało, ble... Ale teraz już mi to nie straszne jak w ciepłym doku siedzę hihihi...

Justysia21, a coś Ty ostatnio tak ucichła, co? Jakoś mało Cię tu...

Mykam już spać tylko nie wiem jak ja Oliwcie do tego przekonam, ech... Dobranoc mamusie ;-)

Witam kobitki, nie zaglądalam często ostatnio, bo mieliśmy gości-siostra z mężem:)
chętnie bym sobie obejrzała te Wasze zdjęcia;-)Aga mi o Was opowiada, jakie jesteście 'na żywo', hehe. Oczywiście w samych superlatywach!!!:-) echh, szkoda, że się wyprowadziłam...
A dziś siostra i szwAgier polecieli do Polski, nie wiem, czy wiecie, ale tam normalnie lato!!! temperatura we Wrocku dziś 27 stopni!! a u nas cały dzień do dupy, wiało, padało, zero słońca. Podobnie jak w Limerick, sądząc po Waszych wpisach.
spokojnej nocy mamuśki:)

hello, i my już w domku
jak zawsze było super i nie mogę się doczekać następnego razu
racuchy fantastyczne mniam teraz spadam jedzonko zrobić
e tam zimne już jadłyście
o jeny ale tam huczy na dworze Brrrrrrrrrry na sama mysl robi mi sie zimno
huczy huczy Cytrusku a ja znowu n taka pogodę sama zostałam i znowu bez oleju a dopiero wyliczyłyśmy że tak tanio wychodzi bo na dwa miesiące starcza, a tam pustka. Zimno a mój niedźwiadek daleko
EJ NO POGODA STRASZNA Aż strach z domciu nosek wystawić a jeszcze nas wypad do siostry czeka ale ti już z mężusiem autkiem także nie jest zle:)) OLEŃko ale mam nadzieje że mnie nie zawiedziesz raniutko pozałatwiasz sprawki a potem u Marci zagościsz!!!!!!
martunia bardzo chcę a szczególnie że jeszcze krychę mam zabrać z centrum, mam tylko nadzieję że pani w officie szybciutko mnie załatwi Około 12-13 mam nadzieje że będziemy gotowe

A dziś siostra i szwAgier polecieli do Polski, nie wiem, czy wiecie, ale tam normalnie lato!!! temperatura we Wrocku dziś 27 stopni!! a u nas cały dzień do dupy, wiało, padało, zero słońca. Podobnie jak w Limerick, sądząc po Waszych wpisach.
spokojnej nocy mamuśki:)

Oj tak, myślałam że brat żartuje jak mówił że z dziećmi zajęcia ma całymi dniami już na dworze i że juz się bardzo opalił a my co jak na syberii

no jakos tak Krycho nie mam czasu ciagle cos robie.... ukladam, przekladam...hehehe a dzisiaj to wstalam o 12 prawie posiedzialam z mezusiem chwilke i znowu mi sie spac zachcialo wiec pol dnia przespalam.... jakis taki mam dzien senny i nic mi sie nie chce o dziwo... moj mezus sie ucieszyl ze w koncu odpoczywam a nie jak potluczona ze scierka latam.... a teraz znowu w wyrku jestem i nie zamiezam z niego wychodzic do rana..... wiec slodkich snow kobitki i do zobaczyska jutro jak mi sie uda do was dotrzec..... chcialabym bardzo ale nie wiem czy sie wyrobie no i jeszcze na 2 mam wizyte w szpitalu.... wiec nie wiem czy moj mezus mnie bedzie tak chcial wozic z jednego miejsca w drugie.... no ale moze jak sie do niego usmiechne zaraz:wink::rofl2: to sie da namowic

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry