• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
Mi jak mi... Ale szkoda dziecka:-(Trzeba będzie mieć oczy wokół głowy. Ale jestem optymistką i wiem, że nie będzie tak źle;-)

:sorry2:

Moje dziecko jabky się uspokoiło nie co (puk, puk - odpukać co by się Jej nie odwidziało), ale jakoś już lepiej śpi, tylko apetyt jeszcze nie wrócił Pyzie, ale z głodu i tak nie zginie, bo ciągle się cycka hehehehehe ;-)! Może ten skok rozwojwy nam się już kończy :confused:... Byłoby genialnie, przynajmniej scen przy wujkach, którzy przyjadą do nas, by nie robiła :-p... No cóź - pożyjemy, zobaczymy!!!!

A właśnie miałam pytać jak tam wasz skok:-)

Krycha mogę mieć do Ciebie prośbe??? Potrzebuję pomocy przy suwaczku. Nie chce się suwać:dry:

I ucałuj Oliwkę od cioci Kasi:-D

pewnie , że będzie dobrze , Camomile:-)

ahahahah, Krycha, dopiero teraz zauważyłam, że wybrałam takie samo tło suwaczka jak Ty:-D i dzięki za instrukcje-tak długo siedzę na forum a jeszcze suwaczka nie miałam:-D

Dzięki dziewczyny:-) Ja się tej choroby tak bardzo nie boję...Całe życie widziałam jak to wszystko przebiega więc wiem czego się spodziewać;-)

A właśnie miałam pytać jak tam wasz skok:-)

Krycha mogę mieć do Ciebie prośbe??? Potrzebuję pomocy przy suwaczku. Nie chce się suwać:dry:

I ucałuj Oliwkę od cioci Kasi:-D

Oczywiście, że ucałuje, dzięki a Ty nie zapomnij pobuziać od nas Igorka ;-)!!! Jeśli zaś chodzi o suwaczek to niestety nie znam przyczyny czemu się nie chce suwać - Justysia21 miała kiedyś taki problem i jakoś go rozwiązała... Moja rada jest taka - zrób go jeszcze raz :blink: i zobaczymy czy kolejny będzie bardziej posłuszny :-)!

No i Aine ma w końcu suwaczek hahahahahahahaha :rofl2:! A co tam, Aine, w końcu to ładne tło jest, nie???? ;)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
No przecież nie będę się całe życie załamywała nie???Trzeba żyć normalnie i akceptować to co się ma. A pocieszyć mogę się tym, że mogłoby być gorzej (odpukać).

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry