• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

reklama
MARTUANA poopowiadaj jak tam w wesolym miasteczku ja sie tez musze mybrac
A więc wstęp do wesołego 1 jurek a karuzele z reguły 2-3 euro tylko jakieś tam wystrzelenie jak by z procy 10 euro kosztowało:) Ja oczywiście ubawiłam się widokiem jak moi wariowali :-DNawet nie wiedziałam że mam dziweczyny takie odważne razem z moim i moją siostrą wkręcali się na czym się da a mnie muliło od samego patrzenia:-D a brzucho mi wytrzęsło ze śmiechu bo tam masz takie monitory na których podpatrujesz reakcje bawiących się heheh fajna zabawa :-Dale ubierzcie sobie jakieś spodnie rybaczki i buciory co by wam żal ich nie było bo syf masakra taki sam zapaszek:tak:bo to na jakiś polach ale zabawa przednia:-Dpolecam:))

witajcie dziewczynki:-D

alex śliczne dzieciatki masz

drozdusia a może powinnaś więcej rutyny wprowadzić, dzieci są wtedy spokojniejsze
wiem, że łatwo powiedzieć ale z Bąblem o konkretnej godzinie idziemy do sypialni, przytulam go i zasypia

spadam na śniadanko

witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:P każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!

witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:P każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!
krycha nie myślałam, że z ciebie taka sadystka:szok::-D:-D:-D
daj Krzyśkowi trochę pogłodować :tak:;-)może chłopak dba o linię:eek:

Wiecie co...Brak mi słów na tutejszych lekarzy:wściekła/y: To są po prostu DEBILE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:crazy: Chcą zniszczyć zdrowie mojego dziecka swoją niewiedzą a co najgorsze upierają się, że mają rację:crazy:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry