Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
A więc wstęp do wesołego 1 jurek a karuzele z reguły 2-3 euro tylko jakieś tam wystrzelenie jak by z procy 10 euro kosztowałoMARTUANA poopowiadaj jak tam w wesolym miasteczku ja sie tez musze mybrac
Nawet nie wiedziałam że mam dziweczyny takie odważne razem z moim i moją siostrą wkręcali się na czym się da a mnie muliło od samego patrzenia
a brzucho mi wytrzęsło ze śmiechu bo tam masz takie monitory na których podpatrujesz reakcje bawiących się heheh fajna zabawa
ale ubierzcie sobie jakieś spodnie rybaczki i buciory co by wam żal ich nie było bo syf masakra taki sam zapaszek
bo to na jakiś polach ale zabawa przednia
polecam
!!!!!! Miłego dzionka życzę i pozdrawiam gorąco, papatki ;-)krycha nie myślałam, że z ciebie taka sadystkawitam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Krychekaże mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!

;-)może chłopak dba o linię