• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Limerick

Hej dziewczynki... a ja dopiero wstala a moj Elfik jeszcze spi.... ona to o konkretnych godzinach sie budzi... i punktualna jak w zegarku.... pierwsza pobudka na jedzonko jest o 2 o tej wyzerce to ona sobie jeszcze z pol godzinki gada a pozniej to juz rancem tak kolo 7 zje i tak spi nie wiadomo do ktorej..... hihihih wiec jak narazie sie wysypiamy :-D:-D:-D
ojjj Martus ja tez bym chciala na wesole miasteczko sie wybrac ale ja tez chyba jeszcze nie moge..... bo jakby mnie tam wpuscic to na wszystko bym wlazla..... a tak poza tym to dobre ceny w tym miasteczku... myslalam ze bedzie duuuzo drozej.....
Bozenka jeszcze raz dzieki za pampki nie spodziewalam sie ze ich tak duuuzo....:tak::tak::tak:
No a ja narazie znikam bo sie wybieramy na spacerek jak oczywiscie zjem sniadanko :) milego dzionka :)

reklama
witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:P każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!

:-D:-D powaliło mnie na łopatki ze śmiechu:-D Krzychu, dobrze robi kobita:-p u mnie miałbyś tak samo:-D

Camomile, trochę zmartwił mnie Twój post..O co chodzi? co lekarze takiego wymyślili??

AINE otóż moje dziecko nie może miecABSOLUTNIE ZADNYCH zastrzykow robionych domiesniowo. ostatnio szczepionke zrobili mu wlasnie w ten sposob i jak powiedzialam o tym naszej doktor z dublina to ta sie za glowe zlapala. ze szpitala na doradoyle powiedzieli mojej public nurse ze szczepionki sa domiesniowe i ta sie ze mna klocila:crazy: to sa DUPY a nie lekarze. na nastepna szczepionke jedziemy do Dublina.

AINE otóż moje dziecko nie może miecABSOLUTNIE ZADNYCH zastrzykow robionych domiesniowo. ostatnio szczepionke zrobili mu wlasnie w ten sposob i jak powiedzialam o tym naszej doktor z dublina to ta sie za glowe zlapala. ze szpitala na doradoyle powiedzieli mojej public nurse ze szczepionki sa domiesniowe i ta sie ze mna klocila:crazy: to sa DUPY a nie lekarze. na nastepna szczepionke jedziemy do Dublina.

:szok: bez komentarza, brak słów..!!!!!!!!!!!!!!!!!

witajcie dziewczynki:-D

alex śliczne dzieciatki masz

drozdusia a może powinnaś więcej rutyny wprowadzić, dzieci są wtedy spokojniejsze
wiem, że łatwo powiedzieć ale z Bąblem o konkretnej godzinie idziemy do sypialni, przytulam go i zasypia

spadam na śniadanko

rutyna w przypadku Laury się nie sprawdziła.codziennie kąpałam ją o stałej porze i o stałej porze kładłam ją spać.tak samo z posiłkami.zawsze starałam się żeby jadła o podobnych porach.widać moja córcia nie jest dzieckiem które można ustawić jak w zegarku.w końcu to lwiątko-ciągle walczy:-)

no Krycha prawdziwa z ciebie gospodyni.tak trzymać.ja swoim gościom też żarełka nigdy nie żałowałam.a dobry gość to taki co dużo zje:-).pozderki

rutyna w przypadku Laury się nie sprawdziła.codziennie kąpałam ją o stałej porze i o stałej porze kładłam ją spać.tak samo z posiłkami.zawsze starałam się żeby jadła o podobnych porach.widać moja córcia nie jest dzieckiem które można ustawić jak w zegarku.w końcu to lwiątko-ciągle walczy:-)

dokladnie to samo bylo u nas:tak:

a może wypróbuj wiedzę polskiej pediatrki w medipolu, gdyby się udało nie musiałabyś jeździć tak daleko z maluszkiem:nerd:
doktorka jest miła i dokładna my tam szczepimy Bąbla od początku

witam drogie mamuśki!!!!!!
jestem Krzysiek przyjechałem w odwiedziny do Krychy, chciałem się poskarżyć na Kryche:P każe mi cały czas jeść ledwo zjedliśmy śniadanie i zaraz wychodzimy do kfs znowu jeść
drogie panie apeluje do was przemówcie jej do rozsądku help!!!!!!!!!!!!!!!!!
HAHAHHAHH ale się ubawiłam dobre hehh:-D ja znam to od strony swojego męża zawsze się musi odchudzać i dbać o linie heheh ale jeść uwielbia i jeszcze w odkurzaczs się bawi bo i po dziewuchach wszystko sprzątnie:-D;-) Justyś Avonik Agusia odebrała i kaska u mnie czeka:))

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry