reklama

Mamy z Londynu

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
ja mysle ze po takiej rekomendacji to na nastepne spotkanie tlumy beda walic drzwiami i oknami! ;D ;D

ja proponuje date 3 czerwca (sobota). piszcie komu pasuje a komu nie

reklama
mi pasuje, trdycyjnie zaczynami liste

3.06.2006

Malvinka + Maia
Ewa + fasolka

Ja niestety (dla spotkania ale stety dla wypoczynku) przedluzylam swoj pobyt w Polsce i tak wylatujemy z Alkiem 22 maja, a warcamy 6 czerwca.
Dziewczynki,ale nie przejmujcie sie mna za bardzo ;) Jak nie na nastepnym to na jeszcze nastepnym sie pojawie :)

Evusia piekny opis dalas. W rzeczy samej tak wlasnie bylo :)

Czesc Kobietki :)
My rowniez piszemy sie na to spotkanko.
Po tak mile spedzonym popoludniu ma sie ochote na jeszcze, gdyz to byla tylko mala przekaska;)
Bardzo sie ciesze, ze mialam mozliwosc poplotkowac z wami....
Takze smialo zaliczam ten dzien do udanych.
Tak samo jak Evoska zastanawialam sie jak to bedzie, ale jak widac niepotrzebnie. Swietnie sie z wami dziewczyny bawilam.
Alek Marty wspanialym kumplem bylby dla mojej Olivki ,gdyby mieszkali troszke blizej :(  - fajowy malec i jak wcina pierozki ;)
Mam nadzieje,ze na nastepne spotkanie wybieze sie toche wiecej mam.
Zatem do zobaczenia wktotce. ;D

Malvinka + Maia
Ewa + Fasolka
Maja + Fasolka
Magda + Olivia

Lwica + Olivier -

Lwice sama pozwolilam sobie dopisac (mam nadzieje, ze nie bedzie miala mi tego za zle)...
Ja tez mam pare fotek, ale wkleje je dopiero wieczorem jak mala bedzie spala, gdyz teraz byloby to trudne..

Martusiek - bez Ciebie spotkania nie bedzie!! no jak to tak to?

laski czy poczekamy na Martuska do 10.06.2006????

spotkanie w Hyde Parku? na traweczce i kocyczku?

Malvinka + Maia
Ewa + Fasolek
Maja + Fasolka
Magda + Olivia
Lwica + Olivierek

Ewuniu, kochana jestes, ale spotkajcie sie jak macie ochote i jak wiekszosci termin pasuje, naprawde nie chce moja osoba burzyc daty. Pewnie Becie tez bedzie pasowalo. No same zadecydujecie, ale nie kierujcie sie mna przede wszystkim, bo tak jak kiedys pisalas, kazdemu moze cos wypasc, a zeby nie okazalo sie tak np, ze 10-tego wiecej osob nie przyjdzie :P I tak czuje sie juz zaszczycona, ze o mnie myslisz :-* :laugh: ;)

Madziu no szkoda, ze nie mieszkamy blizej siebie :( Masz taka slodka to Olivcie, ze Alek pewnie sie bujnie jak starszy bedzie ;) :laugh:

he he he
nic sie nie martw Martuska - reszta sie wypowie 3ci czy 10ty czerwca najlepiej abysmy przynajmniej w wiekszosci sie spotkaly, ma pasowac wszystkim w koncu raz sie wszystke spotkajmy - no to dziolchy
jak tam w kalendarzu komu jak pasuje????

buziaki

ja tam czekam na Mai bobaska (moze girl) dla mojego fasolka? he he he

reklama
mi tez nie robi roznicy 3 czy 10 wiec dla mnie moze byc 10 (na dzien dzisiejszy). ja tez obstaje za tym zeby Martuska przyjechala!! :) :) :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry